Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć FPS?

wiespeke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze, nie zamykajcie mi tematu, Harasho.

Tak wiec z przykroscia stwierdzam, ze potrzebuje waszej pomocy i opinii, moi wspaniali rodacy!

Sprawdze wszystkie wasze zaawansowane taktyki zwiekszenia fps'ow, wiem, ze na pewno pomoze format, ale nie mam windowsa.

Takze, cebulandio do dziela. Za pomoc like. Nie mam maszyny z nasa, ale minimalnie mialem 120 fps'ow. Teraz mam 70, komputer zajebany jak podworko na cyganskim osiedlu w slovakii.

Opublikowano

Wyczyść PC z plików i z kurzu w środku, formatuj, ustaw w grze wszystko na najniższe, zmniejsz rozdzielczość, wyłącz zbędne programy poczas grania, 70 klatek to i tak dużo ja się użeram na niestabilnym 60 D:

Edit: jeszcze defragmentacja mi się przypomniała, też chyba spoko opcja

oluadp4310f.png

Opublikowano

Wyczyść PC z plików i z kurzu w środku, formatuj, ustaw w grze wszystko na najniższe, zmniejsz rozdzielczość, wyłącz zbędne programy poczas grania, 70 klatek to i tak dużo ja się użeram na niestabilnym 60 D:

Dodatkowo usuń rejestry i wyłącz procesy, które są zbędne a jednakże 'żrą' procesor. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...