Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót

AveeShadowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie warto. Też chciałem wrucić ale wybrałem jednak wow-a. Nic ciekawego już tam niema. Mało ludzi a z polski tym bardziej. Kiedyś to tam polaka na każdym kroku zobaczyłeś a teraz prawie nikogo. Tibie wykoniczyły boty i system anty botowy. boty bo każdy bocił bo były dostępne ogulnie, a jak dostali bana odchodzili z gry...

Wypowiadam się o serwerze Candia.

Opublikowano

Nie warto. Też chciałem wrucić ale wybrałem jednak wow-a. Nic ciekawego już tam niema. Mało ludzi a z polski tym bardziej. Kiedyś to tam polaka na każdym kroku zobaczyłeś a teraz prawie nikogo. Tibie wykoniczyły boty i system anty botowy. boty bo każdy bocił bo były dostępne ogulnie, a jak dostali bana odchodzili z gry...

Wypowiadam się o serwerze Candia.

Nie zgodzę się, cały czas gra dużo ludzi a jak ktoś dostaje bana to automatycznie robi sobie znowu chara i tak w koło.

Polaków jest masa, ale to już nie ta sama Tibia co kiedyś. PVP, NPVP czy PVPE nie ma znaczenia ponieważ ten system pvp nie pozwala i tak nikogo zabić.

Opublikowano

Nie rozumiem po co zniechęcasz ludzi? Jeżeli ktoś ma ochotę pograć 4FUN dla zabicia trochę czasu to Tibia z jakąś ekipą jest najlepsza, team hunty questy itp, jakieś małe PK oczywiście nie takie jak kiedyś, ale też idzie coś podziałać. Jeżeli chcecie dużo polaków to Antica, też jest sporo botów ale co to za problem dać reporta i ubić :D system reportowania działa w 100% zgłaszałem kolesia codziennie przez tydzień i w końcu poleciał mu delete :)

graphic.png

Opublikowano

Nie opłaca się, nie ta sama Tibia co kiedyś, mnóstwo botów i pododawanych pierdół, szkoda gadać... Kiedyś były lepsze klimaty w Tibii, teraz tylko BOT.

Przecież botów już prawie nie ma, na mojej Chronie są kasowane na potęgę....

Przez to bardzo zmniejszyła się liczba graczy, depoty są prawie puste, nie ważne o której godzinie.

Opublikowano

Przecież botów już prawie nie ma, na mojej Chronie są kasowane na potęgę....

Przez to bardzo zmniejszyła się liczba graczy, depoty są prawie puste, nie ważne o której godzinie.

właśnie o to chodzi... na candi to samo zostały tylko low lvle i lvle 300+ z czego te drugie zmieniały właścicieli kilka razy...

chodzenie strzałkami gdzie trzeba urzywać f1-f12 przy expie terz już uciążliwe gdzie każda gra ma WASD i ciężko od nowa się przestawić...

Tak jak wyrzej napisałem Boty i aktualizacje wszystko skopały. Najlepsza tibia była za czasów gdy UH były w cenie a druidzi i socerzy mieli rużczki na zasięg 1 kratki gdzie nawet oni na slime trenowali defa przez to. Od czasów wprowadzenia żywiołu lodu i światła tibia się z każdą aktualizacją pogrążała. teraz rare itemy z bossów jak dragon claw za questa się ma... Teraz nawet trenować na slime nie trzeba trenować tylko mieć pacc i przy posągu w depo się wylogować.

Opublikowano

właśnie o to chodzi... na candi to samo zostały tylko low lvle i lvle 300+ z czego te drugie zmieniały właścicieli kilka razy...

chodzenie strzałkami gdzie trzeba urzywać f1-f12 przy expie terz już uciążliwe gdzie każda gra ma WASD i ciężko od nowa się przestawić...

Tak jak wyrzej napisałem Boty i aktualizacje wszystko skopały. Najlepsza tibia była za czasów gdy UH były w cenie a druidzi i socerzy mieli rużczki na zasięg 1 kratki gdzie nawet oni na slime trenowali defa przez to. Od czasów wprowadzenia żywiołu lodu i światła tibia się z każdą aktualizacją pogrążała. teraz rare itemy z bossów jak dragon claw za questa się ma... Teraz nawet trenować na slime nie trzeba trenować tylko mieć pacc i przy posągu w depo się wylogować.

1. Można włączyć opcje WSAD

2. Nikt ci nie każe używać hotkeyów, ps. Jest ich znacznie więcej.

3. Aktualizację? Czyli Tibia ma stać w miejscu i się nie rozwijać, tak?

4. To nie jest 7.4, kase znajdziesz do kupienia wszędzie

5. Wow, 50% mnie skilla daje, trochę się z tym namęczysz.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...