Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na szybkie punkty?

Luke0nco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejaaszky ;v

Szukam jakiegoś sposobu na pkt, bo zawsze w okolicach 100-200 jakiś menel mnie zje. :)

Zna ktoś jakiś? Pisać!

L.

­

kazan [*] 2013-2018

Opublikowano

Nie rozdzielaj się więcej niż na dwie części.

Głównie to zależy od analizy sytuacji twojego mózgu, jak będziesz mieć niską, będziesz padać, jak wysoką, to wiadomo, ale tutaj jest kilka rad.

[$] w nicku, rzucasz kulkę większemu [$] jak on ci da kulki to masz z nim sojusz i może ci czasem sypnąć z 10 punktów do 300, przynajmniej ja tak mam, drugi sposób jest taki, że zbierasz do 150 i rozbijasz jakąś dużą kulkę, ale tutaj jest potrzebna wprawa.

Opublikowano

Ja nie mam z tym problemu co zagram to zawsze w top10 minimum, a już od tygodnia to tylko TOP 1 po jakieś 12 13k pkt i mi się nudzi i daje komuś pkt.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Polecam grać z tagiem hajsowników czyli [$]

Czasami można z hajsami ugrać takie akcje że łezka w oku się może zakręcić.

Opublikowano

Ja to zawsze zbieram jakieś 200 - 300 punktów i czekam na dobrą okazję jak jakieś małe kulki będą próbowały siebie zjeść i wszystkie będą obok siebie wtedy spacja i zjadam np. takie 3 małe kulki od razu 2x większy, a potem to już łatwo idzie :D A tak w ogóle to proszę nie używać [$] jeśli nie jest się hajsownikiem :P

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Bo hajsownicy to najlepsza grupa w internetach i nie można się pod nią podszywać

żartuje, hajsownicy jak i inne te grupy polskich kurwiuberów to zbiorowisko patologii i raka mózgu

Opublikowano

Polecam przede wszystkim ściągnąć moda, aby widzieć kogo można zjeść albo kto może ciebie, i także oddalać ekran przydatne!

sowicz.jpg< click 

Opublikowano

Extended i lecisz, skupiaj się na zjadaniu innych, a nie na małych kuleczkach, zawsze to więcej punktów.

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Opublikowano

Najlepiej mieć 300-400 pkt i jak jest obok ciebie ktoś większy, to zakręcić się obok kuli rozdzielającej i po prostu rozdzielić większą, wtedy jego wielkość jest taka sama jak twoja, a ty zjadasz jego mniejsze kule.

Najlepszym sposobem na zdobycie wielkiej kuli jest eliminowanie mniejszych lub granie team'owo - Nie muszą nawet być to hajsownicy.

Niestety rozszerzenia już nie działają na agario ;/

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Polecam tez grac w gangu rezjego #RZCW tak jak wyzej troche kolega napisal dasz kuleczke on ci odda kilkanascie kuleczek zazwyczaj gram na cicku NEW#RZCW. Pozdrawiam ;)

GRACZ METIN2

GRACZ GTA:SA [MTA]

Opublikowano

Przede wszystkim bądź hajsownikiem, oni bardzo pomagają. Poza tym staraj się dobrze rozdzielać i rób to całkiem często. Kiedy tylko zobaczysz większego od Ciebie, uciekasz. Zainstaluj sobie również agar.io extended, bardzo pomaga.

graphic.png

Opublikowano

Na początku dziecki małe nie róbcie kłótni kto lepszy [$] czy #RZCW - wszyscy są tacy sami a wy to bierzecie na serce jak II wojna światowa (-_-)

Taktyka:

1. Na początku zbieraj jedynie punkty, i uciekaj przed graczami

2. Potem jeśli jesteś średni wejdź w zieloną, kolczastą kulkę. Oczywiście jeśli jesteś mniejszy od niej! Kiedy masz agar.pw możesz włączyć opcję X-RAY (see trough cells) czyli widzisz przez kulki - przez "virusa" (zieloną kulkę) również. Kiedy jakaś mniejsza kulka będzie się chciała ukryć w tym virusie a nie będzie miała agar.pw wejdzie w nią, nie zauważy cię i ty ją zjesz. Lub kiedy ktoś idzie obok ciebię wyskakuj znienacka

3. Jeśli większa kula się do ciebie zbliża okrążąj virusa jeśli ty i przeciwnik przy nim jesteście - na 70% odejdzie

4. Aby pozbyć się przeciwnika podaruj mu kawałek swojej masy (klawisz W) 40% graczy odpuści ci. 30% równieź da ci kawałek swojej masy.

5. Kiedy jesteś wielki (nie ogromny) i masz około 200-500 pkt. masy, atakuj graczy a punkty zbieraj przy okazji.

6. Kiedy jesteś prawie ogromny i masz około 580-800 pkt. masy, uważaj na graczy z masą 900-1100. Wtedy kiedy cię zjedzą... 56% że rozwalisz sobie komputer ;)

7. Kiedy jesteś koxu (ok. 900-1250) jedź na całego. Nie atakuj mniejszych kulek - co ci to da? W takiej sytuacji atakuj graczy z masą 400-700. To się opłaca!

Opublikowano

Najlepiej mieć 300-400 pkt i jak jest obok ciebie ktoś większy, to zakręcić się obok kuli rozdzielającej i po prostu rozdzielić większą, wtedy jego wielkość jest taka sama jak twoja, a ty zjadasz jego mniejsze kule.

Najlepszym sposobem na zdobycie wielkiej kuli jest eliminowanie mniejszych lub granie team'owo - Nie muszą nawet być to hajsownicy.

Niestety rozszerzenia już nie działają na agario ;/

Agar.io mods dziala dalej.

BTW DZIEKI ZA DYSKUSJE!

­

­

kazan [*] 2013-2018

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...