Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungle

Leasyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż no ostatnio wracam do gry w Lola nie grałem bodajże pół roku i wbijam teraz konto na serwerze EU WEST i chcę zrobić to konto po prostu tylko do gry na jungle i chciałbym żebyście mi teraz podali 4 mocnych junglerów którzy no powiedzmy są teraz po prostu mocni.

BUMP

Opublikowano

­W obecnej chwili myślę, że z pewnością będzie do Gragas, Rek'sai, Sejuani i może Nunu. Ale chyba najlepszy Gragas, wystarczy popatrzeć na różne zawody z LOL'a, potrafi zdziałać cuda :D Ma fajne ulti, którym może przyciągnąć wrogów, q też fajne, pomaga w jungli jak i w tf, bo spowalnia wrogów wtedy. Myślę, ze fajny champ.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Sejuani :
+ Stun aoe
+ Slow
+ Dash
+ Wnosi do drużyny ogromną ilość CC 
+ Po 6 poziomie ganki stają się z jej strony na prawdę niebezpieczne

​- Średnio czyści jungle
- Na niższych dywizjach często banowana (nie wiem jak w diamencie +)
- Manożerna 

Rek'Sai
+ Darmowe umiejętności 
+ Duża mobilność
+ Wbudowany sustain
Możliwość znalezienia się na drugim końcu mapy w ułamku sekundy
+ Mocne ganki
- Brak większych efektów kontroli tłumu
- Specyficzna i stosunkowo trudna do opanowania mechanika postaci

­

Opublikowano

Polecam Gragasa, Seju, Rek'Sai, Nidalee i Eve (!)

Gragas  Seju sami w sobie świetni (tanki i mają sporo CC ze skilli)

Nida (pod RoA) i Eve (pod Cinderhulka/Warriora/Maga na smite) też wróciły do gry po najnowszym patchu, polecam Ci je wypróbować. 

Nid i Eve są mobilne i dobrze poruszają się po jungli, bardzo dobrze też counterjungle'ują.

Sama Evka ma przewagę, bo jest niewidzialna a ludzie nie lubią za bardzo kupować Pinków xD ­

Fajnie też działa Fiddle i Nunu.

swdzyx.jpg

Przeznaczenie jest w naszych rękach. 

Opublikowano

Ja polecam oprócz Gragasa takie coś jak Shyvana. Jest tanky, jej W zadaje dodtakowe obrażenia potworom i minionom, co oznacza, że mniej hp stracisz przy robieniu campów. Jej ult podczas ganków jest bardzo przydatny, ponieważ odpychasz wroga w innym kierunku (a jeśliby to połączyć ze stunem to przeciwnik już gryzie glebę :D). Musisz się jedynie liczyć z tym, że w late dmg nie będzie już tak duże a twoja rola ograniczy się tylko do tankowania i chronienia sojuszników.

Opublikowano

Gragas, Sejuani, Evelynn i NIdalka

Pierwsze 3 buduje się pod cinderhulka (Evke można pod ten item na AP) a Nidalka to raczej tylko z tym na Ap

+ Nidą gra się pod roa teraz :P

Ją również polecam Sejuani:

+ Masa CC.

+ Tank.

+ Engage.

+ Escape.

+ Łatwa.

+ Duży dmg, jak na tanka.

- Manożerna

Opublikowano

Nidalee, Seju, Leesin, Gragas, Shyvana - najmocniejsi junglerzy w patchu 5.10 :)

@Edit dostać ostrzeżenie za darmo, kiedy moja odpowiedz została polubiona przez twórcę tematu - bezcenne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...