Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dywan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam brązowy dywan lecz średnio podoba mi się w moim wnętrzu (czarno białe meble, całkiem jasne panele, szare ściany oraz czarne żaluzje i biały koc i jedna czarna i dwie białe poduszki). I tutaj szukam odpowiedzi na moje pytanie, zna ktoś sposób na zafarbowanie dywanu na czarny kolor? Taki całkowicie czarny lecz nie chcę żeby oddawał kolor na stopy i skarpetki itd. jakiś trwały sposób na zafarbowanie go, zna ktoś takie cuda? 

Opublikowano

Domowym sposobem tak by nie gubił, zostawiał, oddawał koloru tego nie zrobisz. Znaczy się zrobisz, ale prościej kupisz nowy dywan.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

No dokładnie, czarny dywan drogo nie kosztuje i zamiast bawić się w farbowanie starego kup sobie nowy bo lepiej będzie wyglądał. 

Opublikowano

Mogę poradzić, że w zależności od tego jakiej wielkości jest owy dywan oraz z czego jest zrobiony to możesz spróbować go zafarbować.

W pasmanteriach znajdziesz różnego rodzaju barwniki do tkanin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...