Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtrudniejsza gra na swiecie 2.0

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja cie krece doszlem najdalej do 8lvl i mi nerwy juz puscily to jest trudne i to bardzo ale tez bardzo wciaga jak niebede mial co robic to cobie w nia pogram. Polecam ją ale nie mozesz byc nerwowy xD

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ale to denerwujące xD

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Kurcze. 30 deaths już przy 10 lv O_o.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

Aaa siet.Poprzednia część przeszedłem (nie powiem z iloma zgonami) ale ta jest jeszcze bardziej wnerwiajaca.

15lvl i 35d-naprawde sie starałem :(

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Nie wieżę? Ja ANI RAZU NIE PADŁEM ^^ZAJRZYJ Tu Trwa to trochę ... robiłem to z kumplem ale jest to w 100% możliwe do przejścia

No dobra .... 44 dedy .... ale dodam że jak się długo gapisz na te klocki to przejdziesz

Opublikowano

A ja wysiadłem na 8 lvlu xD nerwy siadły ;x

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

w innej wersji był bug tej na cda.pl ruszałeś sie na boki szybko to pudełka przez ciebie przenikały

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano
Nie wieżę? Ja ANI RAZU NIE PADŁEM ^^ZAJRZYJ Tu Trwa to trochę ... robiłem to z kumplem ale jest to w 100% możliwe do przejścia

No dobra .... 44 dedy .... ale dodam że jak się długo gapisz na te klocki to przejdziesz

ten link w tekscie wymiata nieszly many ale jestem pewny ze spedzil nad tym duzo czasu ja wylaczylem na 2 lvlu

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

nerwy mnie na 4 planszy puściły ...

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

heh wy się załamujecie że na którymś tam poziomie mieliście mniej niż 100 deadów. Ja przy 10 poziomie miałem 672 dedy xD

Opublikowano

rzeczywscie denerwujaca potem xD masakra ja padlem na 8 stg z nerwow mialem 409 dedow az musze se melise zaparzyc

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gra masakra moj level 10 daelj sie chyba nie da przejsc;p

Kandyduje na moderatora dzialu Cabal Online

Mniej spamu,wiecej szpanu:PMusimy odpicowac to forum:D

bd8153.png

6potiqwwv0.th.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...