Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Bany Na Ip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem napisać ten temat ponieważ wielu ludzi zmaga sie z banami na IP czyli np. dostał bana na jedno konto, zalozyl lub kupil drugie i na nie tez dostal bana, i tak każde, a wiec unikniecie takiego bana jest baardzo łatwe.Zalozmy teraz dostaliscie bana na jedno konto a niewiecie czy to ban na IP, wiec lepiej nie ryzykowac. aby uniknac banicji nastepnych kont robimy to : Ręczna Aktualizacja HS wszystko tak jak jest tam opisane, potem możemy zakładać nowe konta i nie dostaniemy na nich bana. W miare mozliwosci podkleic w dziale GD lub tutaj, a jesli tu nie pasuje przeniescie do GD

@EDIT dodam ze poradnik tyczy się nie tylko banow na IP, gdy np. hackowalismy wykonamy aktualizacj HS to juz bana nie dostaniemy :)

PORADNIK w pełni wykonany przez Massowo, zastrzegam sobie prawa autorskie

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

nie instnieje mozliwosc banowania na IP...

@ jest takie cos jak taki bann,znam to bo sam dostalem kiedys na wszystkie konta takiego banana :P

kumpel gral na haksach a mialem wtedy jeszcze neta (sieciowke) i mielismy to samo ip.wszystkie konta poszly sie ... jego i moje,wiec niemow ze niema takiego banna.

Opublikowano

hmmm jak dobrze wiem zto nie ma czegoś takiego jak ban na ip.....

jest tylko ban na konto

up pewno miałeś wzięte w grze save id (zaznaczone)

też tak kiedyś miałem i ban poszedł na wszystkie konta które logowały się na moim kompie...

a takto dostaje się bana tylko na konto na którym hackowaliśmy lub co innego (afk lub ban za nic itp)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano