Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 700-800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaki telefon polecacie do 800zł?

Najważniejsze, by był wykonany porządnie (tzn. nie z tandetnego plastiku) oraz miał dobry wyświetlacz oraz podzespoły patrząc na ten przedział cenowy.

Proszę podawać plusy i minusy propozycji :)

Rip [*] Sony Ericsson Xperia Mini Pro... ;c    

NIE MYLIĆ Z X10 xD

Opublikowano

Jaki system operacyjny? Może być używany?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jaki system operacyjny? Może być używany?

Najlepiej nówka nie śmigana. System Android :)

Opublikowano

Z nówką problem, używka - htc one

Przykro mi, ale nie. Baterii nie da się wyjąć, a telefon po jakimś czasie będzie chodził kilka godzin ;)

Najpierw należy poczytać opinie zanim się coś poleci :)

Jak mniemam chodzi ci o thc one x

Opublikowano

Przykro mi, ale nie. Baterii nie da się wyjąć, a telefon po jakimś czasie będzie chodził kilka godzin ;)

Najpierw należy poczytać opinie zanim się coś poleci :)

Jak mniemam chodzi ci o thc one x

Htc one m7/m8(jeśli znajdziesz) :) I jeśli znasz się lepiej to na co ten temat założyłeś? :)

@down

Niezła odpowiedź na moje pytanie,

Opublikowano

Htc one m7/m8(jeśli znajdziesz) :) I jeśli znasz się lepiej to na co ten temat założyłeś? :)

Na to, że akurat o tym telefonie trochę poczytałem bo sam się nim zainteresowałem.

@Atai Dziękuję. Chodzi mi o to, że jest dużo negatywnych opinii np. o baterii ;)

Opublikowano

LG Spirit 4g LTE (H440n, ponieważ jest kilka wersji, różnią się od tej tylko słabszym procesorem i aparatem )

Opublikowano

Nie znajdziesz lepiej wykonanego telefonu niż htc m7 w tej cenie(poprawcie mnie jeśli się mylę)

Jeżeli nie htc to może xperia z1?

Ewentualnie huawei p7, ale nie znam za bardzo tego modelu.

@top mogę dostać warna, ale muszę to powiedzieć.

Poje**ło Cię?

Opublikowano

Nie znajdziesz lepiej wykonanego telefonu niż htc m7 w tej cenie(poprawcie mnie jeśli się mylę) Jeżeli nie htc to może xperia z1? Ewentualnie huawei p7, ale nie znam za bardzo tego modelu. @top mogę dostać warna, ale muszę to powiedzieć. Poje**ło Cię?

Chodzi Ci o Fidgeta?

Pojebało tzn?

Przepraszam, ale jasno powiedziałem do 800zł... Podajesz mi modele ponad 1000zł. 

Opublikowano

Chodzi Ci o Fidgeta?

Pojebało tzn?

Przepraszam, ale jasno powiedziałem do 800zł... Podajesz mi modele ponad 1000zł. 

Używki znajdziesz w swoim budżecie, i nie wiem gdzie masz te negatywne opinie. Bateria trzyma tak jak w każdym innym telefonie (czyt. ładowanie raz dziennie ;>). Po paru latach jak bateria się zużyje idziesz do serwisu i wymieniasz, nie rozumiem w czym widzisz problem. I jeszcze lepiej, uważam, że w ciągu tych paru lat nim bateria padnie zdążysz zmienić fona i to nie raz.

A co do Z1 to wydajnościowo jest lepszy od htc, zdjęcia także robi lepsze od one'a, ale żeby nie było tak kolorowo to wyświetlacz ma dupny. Poza tym oba telefony są dobrze wykonane i dźwięk usłyszysz w lepszej jakości na one'u.

Opublikowano

Chodzi Ci o Fidgeta?

Pojebało tzn?

Tak o niego. Lg spirit to koszt ok. 450-500zł + jest tandetnie wykonany.

Podałem Ci modele które można znaleźć w cenie 800 w dobrym stanie.

Opublikowano

Ja bym Ci proponował z1, w dobrym stanie za 800zł znajdziesz. Jeśli chodzi o nowe telefony, to może poszukaj coś z mniej znanych firm typu Prestigio czy Overmax, aczkolwiek jakościowo( nie mylić z technicznie)  są słabsze niż topowe modele. Coś za coś :) 

Opublikowano

Ja bym Ci proponował z1, w dobrym stanie za 800zł znajdziesz. Jeśli chodzi o nowe telefony, to może poszukaj coś z mniej znanych firm typu Prestigio czy Overmax, aczkolwiek jakościowo( nie mylić z technicznie) są słabsze niż topowe modele. Coś za coś :)

Heh, zapomniałem o tych "wynalazkach"

Przypomniał mi się kazam tornado 348, obczaj sobie :)

• 2 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

czemu mówisz że prime to telefon z plastiku? oK obudowa może i się przeciera, ale ogólnie telefonik jest ok :) ja posiadam osobiście Soniacza bo tylko tej marce ufam, zaganąłem go na avans.pl za nie całe 8 stówek. No jak ktoś jest fanem jakiejś marki to i ją będzie polecał, ja w życiu bym nie polecił żadnej z Nokii, to sa szajse nie smartfony ;/ a linia LUMIA to kompletne dno

Opublikowano

czemu mówisz że prime to telefon z plastiku? oK obudowa może i się przeciera, ale ogólnie telefonik jest ok :) ja posiadam osobiście Soniacza bo tylko tej marce ufam, zaganąłem go na avans.pl za nie całe 8 stówek. No jak ktoś jest fanem jakiejś marki to i ją będzie polecał, ja w życiu bym nie polecił żadnej z Nokii, to sa szajse nie smartfony ;/ a linia LUMIA to kompletne dno

Bo ma nawet ekran z plastiku ;..;

Dla mnie to ogromna wada.

Lumie nie są takie złe.

PS. Moim następnym zakupem również będzie coś z portfolio Sony :)

Opublikowano

Witam, jaki telefon polecacie do 800zł?

Najważniejsze, by był wykonany porządnie (tzn. nie z tandetnego plastiku) oraz miał dobry wyświetlacz oraz podzespoły patrząc na ten przedział cenowy.

Proszę podawać plusy i minusy propozycji :)

Rip [*] Sony Ericsson Xperia Mini Pro... ;c    

NIE MYLIĆ Z X10 xD

Xperia Z,

Motorola moto X

Motorola moto G 2gen LTE

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...