Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja fanpage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
 Cześć witajcie, zarabiam w internecie na różnych programach, ale bez jakichkolwiek poleceń. No i jak to w życiu bywa chciałbym zwiększyć skuteczność w pozyskiwaniu ludzi do programów w których działam. Programy są legalne, dają duże szanse zarobkowe i tutaj moje pytanie do was. Co jest bardziej opłacalne a przy okazji mniej kosztowne? Stworzenie i promocja ofert programów przez fanpage? Czy stworzenie strony internetowej i jej pozycjonowanie? Jakie macie z tym doświadczenia? Może ktoś z was byłby chętny zająć się czymś takim? Według mnie chyba facebookowa promocja będzie lepsza, ale nie chcę za bardzo naruszać mojego portfela, tylko pytanie jak to zrobić? Bo tworzenie strony jej pozycjonowanie może okazać się tym, że mój portfel skurczy się o kilka stówek ;).

Niestety nie wiem czy w odpowiednim dziale to umieściłem, ale nie mogłem lepszego znaleźć

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. 

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...