Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt/Misje/Rynek/Cheaty

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kilka pytań

1.Czy te "poziomy csgo" z których spadają itemki co tydzień są już do końca ? czy tylko do końca operacji ?

2.Może ktoś polecić jakąś dobrą podkładkę pod myszkę do cs i jakieś słuchawki do gier(do 200zł)

3.Czy mnie się tylko wydaje czy ostatnich dniach BARDZO mocno przybyło cheaterów na mm na rangach ~Szeryf? (bo grałem ostatnie 2mecze i na obu miałem typka który miał 100% wh(no chyba że skany na początku meczu przez 2ściany itp to norma;) i 1h przegrana))
4.Czy z powodu wakacji ceny na rynku pójdą w górę czy w doł ? jeśli chodzi o skiny itp ?

Opublikowano

1. Zostanie. Możliwe będzie, że volvo wprowadzi blokadę na rankedy, by pierw wbić np. 5 level i dopiero móc grać rankedy, aby uniknąć smurfów i cheaterów z 0.0 godzin na account.

2. QCK / X7-500MP. Słuchawki - HyperX Cloud I 

3. Cheaterzy byli, są i będą. To jakaś kpina że od czasów 1.6 nie ma porządnej blokady, tylko śmieszny VAC który działa po paru miesiąca. Nie wiem.

4. Steam sale będzie prawdopodbnie za tydzień to ceny spadną masowo. Jeśli masz zamiar coś kupić to najlepiej poczekać a jeśli chcesz zarobić to sprzedaj to co masz, a potem kup taniej podczas steam sale. 

he?

Opublikowano

1. Zostanie. Możliwe będzie, że volvo wprowadzi blokadę na rankedy, by pierw wbić np. 5 level i dopiero móc grać rankedy, aby uniknąć smurfów i cheaterów z 0.0 godzin na account.

2. QCK / X7-500MP. Słuchawki - HyperX Cloud I 

3. Cheaterzy byli, są i będą. To jakaś kpina że od czasów 1.6 nie ma porządnej blokady, tylko śmieszny VAC który działa po paru miesiąca. Nie wiem.

4. Steam sale będzie prawdopodbnie za tydzień to ceny spadną masowo. Jeśli masz zamiar coś kupić to najlepiej poczekać a jeśli chcesz zarobić to sprzedaj to co masz, a potem kup taniej podczas steam sale. 

dzięki :3

Podkładkę kupię te x7 a słuchawki chciałem coś do 200 :c

ale ogólnie dzięki :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...