Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug przy logowaniu

MksKuB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem taki że nie mogę się zalogować do gry, problem nie polega na banie, złym haśle czy e-mailu, to jest coś z czym wcześniej się nie spotkałem.

Opis sytuacji:

Po wyjściu z bitwy do garażu, zniknęło całe GUI było widać tylko czołg,dolny pasek z czatem oraz górne menu (badania,garaż,drzewko,magazyn..itd). Reszty poprostu nie było, zaznacz ze przed wejściem do bitwy to było. Po restarcie gry mam o to takie coś:

http://wrzucaj.net/image/nxb

Jak na załączonym obrazku widać, (oczywiście dane są fałszywe z wiadomych przyczyn) nie jest podświetlny przycisk wejdź oraz nie ma napisu przy [ ] "Zapamietaj mnie''

Nawet jeżeli wpisze prawidłowe dane, i tak nic nie mogę zrobić.

Liczę na pomoc

--------------

Aha warto dodać że gdy jeszcze byłem w garażu (bez GUI) kliknąłem w ''przebieg służby'' i wyskoczyło puste okno z napisem na górnej ramce ''My window"

signature.png

Opublikowano

Ale jak mody, gram na paczce modów od OMC, gra cały dzień chodziła bez zarzutów, stało się to tak jakby powiedzieć z d...y

...

Dla formalności usunąłem przed chwilą całą zawartośc 0.9.8.1 i dalej to samo

---------------

Dobra, sam to zrobiłem, wystarczyło zresetować PC'ta ;d, coś mi się kompie namieszało a nie w grze, sory za zbędny temat ale myślałem że to coś z grą. Do zamknięcia 

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...