Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne i ciekawe gry - pomoc

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Po krótkim (kilkanaście dni) okresie udało mi się przejść całego wiedźmina z jedynki do trójki, zawdzięczam to ludziom na tym forum, bo w jakimś tam temacie pisali że warto przejść itp no to się skusiłem no i gra po prostu rewelacyjna, miód na serce i te sprawy. 2 godziny temu skończyłem ostatnią część "Wiedźmin 3 : Dziki gon" lecz niestety na końcu miałem smutne zakończenie SPOILER : (ciri umiera w poświęceniu się dla nas [ratuje przed białym zimnem] a geralt po zabiciu ostatniej wiedźmy i znalezieniu wisiorka zostaje sam w chacie i prawdopodobnie ginie przez multum potworów które tam wlazły) KONIEC SPOILERA więc postanowiłem speedrunem przejść od pewnej misji (wyspa mgieł) i udało mi się zrobić takie zakończenie jakie chciałem [według mnie najlepsze z całej gry] SPOILER 2 (Ciri zostaje z nami [geraltem] na wiedźmińskim szlaku, a później gdy przekazaliśmy jej całą naszą wiedzę to nasze drogi się rozchodzą i w moim przypadku zamieszkaliśmy z Triss) KONIEC SPOILERA. Lecz niestety, gra mnie tak wciągła że do teraz czuje rozchwianie emocjonalne bo tak jak pisałem, gra była po prostu cudowna. Czy moglibyście mi polecić jakieś inne, warte uwagi gry? Dam lajki i z góry dziękuję ;)

2whgg21.png

by @Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...