Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przesłanie golda/itemów na drugą postać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam paladyna 43lvl i się wkurzyłem nim grać niby dzięki leczeniu jest op ale te bicie z bliska jest wkurzające. Oglądałem wiele poradników itp i miałem problem nad zdecydowaniem się co nowego zrobić. wybrałem orca shamana. Miałem problem wybrać między magiem a shamanem ale wybrałem shamana bo bije z daleka piorunkami i to niezłe dmg oraz może mieć dwie bronie co powoduje że jak moob dobiegnie to go z broni dobije. I tu moje pytanie jak przesłać sobie z pala kasę i itemy na orca? mam drugie konto ale tylko wow starter tam jest....

Opublikowano

Strasznie jest to napisane. Po pierwsze skup się na 1 koncie jeśli grasz na globalu. Niech będzie to konto z paladynem. Przyjmijmy że obie postacie są w tej samej frakcji. Wszelkiego rodzaju bronie i zbroje pod palladyna możesz sprzedać u vendora żeby zyskać kilka  dodatkowego golda.  Na szamanie ci sie to nie przyda, zresztą nie będziesz mógł ich nawet wysłać. Szaman musi mieć wbity 10 lv żeby mógł odbierać pocztę. Kiedy wbijesz 10 lv orkiem paladynem udajesz się do skrzynki pocztowej. Znajdziesz ją w każdym większym i mniejszym mieście.  Wysyłasz całego golda itemki typu matsy potki, czyli takie które mogą ci się przydać i możesz je wysłać. Logujesz sie z powrotem na szamana, i jako że obie postacie są na tym samym koncie wiadomośc powinna juz na ciebie czekać. Idziesz orkiem pod skrzynkę i odbierasz fanty.

2sbu2dv.png

Opublikowano

aa cały problem w 10lvlu xD orkiem mam 8 xD dobra dobije 10 i prześle głównie chodziło mi o przesłanie plecaków bo w domu aukcyjnym zlazłem 10 plecaków 24 miejsca za 7 golda i wszystkie skupiłem xD ale ork to horda a paladyn to human mail przejdzie?

Opublikowano (edytowane)

Tylko pamiętaj ze nie będziesz mógł wysyłać itemów  które nosiłeś na paladynie. Bagi też się w to wliczają.

Edytowane przez razielek

2sbu2dv.png

Opublikowano

Nie mozna wysylac golda miedzy horda a ally. Jest sposob z AHa w botybay, ale jesli jestes nowy to nie zrobisz tego bo nawet ja mialam z tym problem. Dodaj mnie na battlenecie skoro grasz w hordzie moge Ci wyslac troche golda i pomoc. Jokki#2962

//sry za literówki-ttelefon.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano (edytowane)

Target is unfriendly == Postać jest wroga.

Mowie ze nie ma mozliwosci przekazania golda alliance >> horda. ( chyba ze przez to nieszczesne AH'a w BB )

Mowie, dodaj mnie to Ci pomoge :P

Bagi tez moge Ci zrobic :)

Edytowane przez Isuribi

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

to mozesz zaczac grac na Burning Legionie gdzie 90% spoleczenstwa to polacy, jesli masz jakis problem - piszesz na chacie po polsku, a zawsze znajdzie sie ktoś, kto bedzie chcial Ci pomóc, chyba że grasz na tym serwerze Lightbringer, bo masz tam znajomych, tak czy inaczej polecam Burning Legion ze wzgledu na populacje polaków - niektórzy są troche hmm... " dziwni " jednak zawsze znajdzie sie ktos kto wyciagnie do Ciebie pomocną dłoń :)

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Burning Legion jest do **** bo pvp. założyłem tam chara i co chwile ded bo ktoś mnie zabijał... nie wiem po kiego a odechciało mi się co chwile latać duchem do ciała albo walczyć w pvp. 

Co do sprawy z lapka zrobiłem nowe konto nowego chara ale na starterze nie mogę przerzucić kasy ani wystawić w AH itemu ;/ Ne wiem już jak przerzucić...

Opublikowano

E tam, warto sie przemeczyc bo na max lv czasem fajnie kogos wydymać na spocie :P

Nigdy w wowie nie rob nowego konta, po prostu zrob druga postac na tamtym.

Mozesz miec postacie w róznych frkacjach na tym samym koncie. :)

Bo w wypadku zrobienia nowego konta znowu musialbys kupic battlechesta i abonament.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Ale to nie ma sensy robie nowego chara... Co do drugiego konta to napewno tam nie opłacił bym abonamętu poprostu niewiedziałem że trade nie działa na starterze. Bo bym kase przezucił w ten sposób i kupił śmieci od orka za kilka setek golda...

Opublikowano

Ja nic nie chce mówić, ale założe się, że nie uzbierałeś na tym Palladynie więcej niż 150 g. Na 100 lvl, 150 g to jest nic. Na 40 na pewno nie ma jakiś super majątków. Jak dla mnie nie ma sensu bawić się w jakieś wysyłanie.

Diss_Stream.png