Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Build ] Medusa

Kendy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zazwyczaj preferuje na meduse uniwersalny bulid taki sam jak pod Apollo :)

Nawet spoko jest ale czasami moze gre zawalic jak sie dobrze nie rozegra i ciagle czeba lazic bo buffy do many :p @Hajda™
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Build na adc niczym się przeważnie między bogami nie różni.
Ewentualnie tylko tym, że na apollo solo można budować transcendence.
Tak to:
Heartseeker -> Ninja tabi -> Asi -> Executioner -> Rage/Db -> Db/Rage
albo
Gloves -> Ninja tabi -> Executioner -> Ichaival -> Db/Rage -> Rage/Db

Opublikowano

Ja aktualnie na adc nie używam nic, co trzeba stackować. :v

bloodforge - asi - warrior tabi - executioner - db/rage - rage/db 

Uważam, że aktualnie bloodforge jest lepsze, niż gloves, czy nawet heartseeker, ponieważ:

• bloodforge nie trzeba praktycznie stackować, a mamy taki sam (a może nawet lepszy) rezultat końcowy, jak z gloves
  • heartseeker nie ma ls, ma dużo ataku + stacki, ale jak padniemy, to automatycznie tracimy połowę - jednak wolę mieć ls i stały atak. :v

I ładnie kosi. ;) Czasami zamiast warrior tabi używam ninja tabi, w zależności od mojego widzimisię. :D

Opublikowano

Nie wiem, czy po nowym patchu Heartseeker będzie dalej tak okupowany.

Dostajemy +2 stacki za zabójstwo boga, +1 za asystę, tracimy oczywiście połowę przy śmierci (max. 10 stacków).

Nie będzie już farmienia stacków na minionkach. Z tym, że z full stackami Heartseeker daje +80 do mocy fizycznej.

Opublikowano

Ja tam lubię trochę poszaleć i często na 3vs3 jak nie pojawia się żadna tankowata postać, to preferuje następujący build:

Dev-> Warrior tabi -> Ichaival -> Rage -> Db-> Hastened Fatalis 

Poza tym, nikt nie pamięta, że w nowej mecie oprócz heartseekera wysokie miejsce zajmuje w buildach na adc transcendence, na którym się stacków nie traci i po nerfie hs taki build jest tym preferownym:

Transcendence-> Ninja tabi -> Asi -> Executioner -> Rage -> Db

Polecam sobie poczytać:

http://www.smitecentral.com/content/articles/page/professor-proxy/professor-proxy-episode-14-the-new-hunter-itemization

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...