Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmak 2

karlas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! 

Mam mały problem, a z racji że trochę słabo ogarniam takie rzeczy chciałem prosić o pomoc. Albowiem pobrałem wiedźmina 2 ale edycję rozszerzoną i nie wiem czy potrzebna mi jest czysta zwykła podstawka wiedźmina 2, co prawda gra się uruchamia ale nie jest po polsku i nie mogę zmieniać ustawień. Gdy wchodzę w "configurator" wyskakuję napis że gra jest nie kompletna lub źle zainstalowana, proszę przeinstalować. Proszę aby mi ktoś to wyjaśnił, bo nie wiem czy mam pobierać czystego wiedźmina. 

Opublikowano

Forum nie wspiera piractwa. Do tego umieściłeś temat w złym dziale...

@topic Nie potrzeba podstawki, ponieważ edycja rozszerzona sama w sobie jest działającą grą, skoro nie działa, znaczy że pobrałeś z jakiegoś wątpliwego źródła, bądź popełniłeś błąd przy instalacji.

@karlas Nie pomogę Ci, ponieważ nie wiem skąd to pobierałeś, i jaki syf w tym siedzi. Tak to jest z piratami, że może czegoś brakować i gra nie działa.

No i oczywiście poleciał report.

Opublikowano

Daj spokój z piractwem, każdy to robi.

Gra sama w sobie działa ale nie mogę zmieniać ustawień ponieważ wyskakuje błąd

"could not find valid The Witcher 2 installation, please reinstal the game"

A przy instalacji robiłem wszystko poprawnie póki co wiem jeszcze jak zainstalować grę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...