Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

130 ikonek godne uwagi! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zarzucam Wam 130 ikonek godnych uwagi,znajdują się tu->ulepszacze->kd->bizu :-) z tych 130 na mpcforum było możeeeeeee 

1

--

10

była na forum :) Na prawde godne uwagi! 

DL: https://mega.co.nz/#!xQlnnLJJ!Qa3FsRD4HN9SXHQD91H5YwAnhqH2bSNWN2XhVVS0OLY

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/e24587e20adb760dadda212d853c811bd326ee864c2f8452ff0a7406d7f105c0/analysis/1433689528/

jedno ze zdjęć  :) 

72763097645449105339.png

Opublikowano

No dzięki za wstawkę, zawsze to jakieś inne biżu niż standardowe się znajdzie tak samo z ulepkami xD

Opublikowano

No dzięki za wstawkę, zawsze to jakieś inne biżu niż standardowe się znajdzie tak samo z ulepkami xD

zawsze coś nie ma co :D 

Ale... to przekolorowane naszyjniki z łez i inne gówna z innych gier :)

Nie każdemu dogodzę :) Czekamy na Twoje gówna i eksportowanie z innych gier :) 

Opublikowano

mogłeś dodać ze to nie twoje ikonki

co za różnica?Obrywam jedynie pod pretekstem że jest to gówno i eksport z innej gry,tak to pewnie bym jeszcze oberwał że zaśmiecam forum gównem z zagranicznych forum,że złodziejem jestem...Ciężko tu dogodzić mimo że jakieś "nowości" na mpcforum są wstawiane raz na tydzień+nie każdy patrzy na zagraniczne fora,więc aż taką krzywdę robię że może się to komuś przydać i nie musi szukać po zagranicznych stronach? :) 

Opublikowano

co za różnica?Obrywam jedynie pod pretekstem że jest to gówno i eksport z innej gry,tak to pewnie bym jeszcze oberwał że zaśmiecam forum gównem z zagranicznych forum,że złodziejem jestem...Ciężko tu dogodzić mimo że jakieś "nowości" na mpcforum są wstawiane raz na tydzień+nie każdy patrzy na zagraniczne fora,więc aż taką krzywdę robię że może się to komuś przydać i nie musi szukać po zagranicznych stronach? :)

Nowością nazywasz ikonki powstałe w roku 2002 i prze kolorowane naszyjniki z łez. 

Nie chcesz "obrywać" to nie wrzucaj gówna którego nawet sam nie zrobiłeś.

Opublikowano

Nowością nazywasz ikonki powstałe w roku 2002 i prze kolorowane naszyjniki z łez. 

Nie chcesz "obrywać" to nie wrzucaj gówna którego nawet sam nie zrobiłeś.

dla Ciebie gowna bo aka techniku ogarniesz znajomego grafika i bedziesz mial,niektorzy jednak postawia na oldschool czy cuś i się komuś przyda,ale co ja się znam :)

widziałem już to kiedyś

ogólnie szału nie ma ale dzięki za share

P+L+U+S

luzik,dzięki za pozytywny komentarz! :) 

Opublikowano

dla Ciebie gowna bo aka techniku ogarniesz znajomego grafika i bedziesz mial,niektorzy jednak postawia na oldschool czy cuś i się komuś przyda,ale co ja się znam :)

luzik,dzięki za pozytywny komentarz! :)

Nie mówię że się nikomu nie przyda..może ktoś wykorzysta - skąd mi to wiedzieć? Wytłumaczyłem ci tylko dlaczego jak sam to nazwałeś "obrywasz".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bez sensu troche tę icony przejrzałem większość nie nadają się moim zdaniem do metka,a kolorowanie naszyjników to robiło się pare lat temu

xhxtrd.png

Poszukuje Mappera na zlecenie osoby zainteresowane Priv .

Pliki Divine/Glador Możemy się dogadać PW

Opublikowano

ciekawe kd byś zrobił itp-głowę trzeba mieć :) Po za tym wszystko idzie w soruce i o oldschoolu sie juz zapomina,za nie dlugo w metinie bedzie mozna strzelać-a te 130 ikonek jak ktoś kumaty przejrzy to będzie miał jednocześnie pomysł na dobry oldschool :) 

Opublikowano

zawsze coś nie ma co :D

Nie każdemu dogodzę :) Czekamy na Twoje gówna i eksportowanie z innych gier :)

Nie pyskuj, bo ja niczego nie eksportuje. Zresztą... nie ma się co dziwić, 20sec. w gimpie to wielka praca, nie :D?

ciekawe kd byś zrobił itp-głowę trzeba mieć  :) Po za tym wszystko idzie w soruce i o oldschoolu sie juz zapomina,za nie dlugo w metinie bedzie mozna strzelać-a te 130 ikonek jak ktoś kumaty przejrzy to będzie miał jednocześnie pomysł na dobry oldschool  :)

Strzelać można od 2004r. :)

Pomyśl :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...