Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki poradnik napisać?

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie mam zwykłego pojęcia, na mpcforum chyba zostały już przedstawione wszystkie...

Jaki poradnik do Minecrafta napisać ? :C Podsuńcie mi jakieś pomysły. ;/

//Jest to dyskusja na temat poradnika, więc proszę go nie przenosić z Pogaduszek,

Lord Asasin.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

­Fakt, z minecraftem jest ciężko wymyślić coś nowego. Popatrz na obecne poradniki, niektóre są stare, kiepsko zrobione/opisane. Może pomyśl nad odświeżeniem ich we własnej formie, dodanie większej ilości informacji w danym temacie, etc.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Napisz jak obsługiwać redstone, żeby ludzie po twoim kursie z łatwością umieli zrobić coś takiego:

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

@kavoweciastko właśnie się nad tym zastanawiałem. Ale czy można napisać poradnik o czymś co już było pisane?

A czemu nie? Np. są poradniki jak zrobić własny texture pack ale są one na tyle słabe i mało w nich informacji,  że warto zrobić nową, lepszą i bogatszą w informacje wersję.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jak chcesz robić jakiś poradnik to pomysł sam przyjdzie, tu trzeba sie znać na temacie żeby coś sensownego napisać, a nie pomysł na coś czego nie umiesz dokładnie opisać

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Napisz poradnik ,,Jak napisać poradnik". Poradniki na M(ałpim)P(aństwie)C(hamów) będą o wiele czytelniejsze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...