Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po wejściu do wyścigu gra się wyłącza

speqx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie, nie wiem czy dobry dział, jesten zielony na tym forum, jeśli nie ten dział, proszę moderatorów o przeniesienie wątku.

Więc tak, stwierdzilem ze pogram jeszcze chwile w nfs worlda, zanim gra zostanie po prostu usunięta do kosza. Wchodzę na swoje stare konto, wszystko niby działało, jednak do czasu aż chciałem zagrać wyścig. Problem polega na tym że jak ładuje do rozgrywki ( nie ma znaczenia czy online czy w trybie jednego gracza ), wywala mnie ze znanym komunikatem "Program need for speed world  przestał działać. To samo jest na ucieczkach drużynowych. Działa jednak bez problemu wyścig drag w trybie prywatnym, oraz pościg. By zaosczędzić zbędny spam, poniższe wykonałem czynnosci, jednak nic nie dało. -

1.Wszystkie sterowniki mam zaktualizowane

2.Uruchomienie w trybie zgodności nic nie daje.

3.Wyłączenie funkcji DEP też nic nie daje.

4.Wyłączenie zapory systemowej i antywirusa też nic.

5.Uruchomienie jako administrator nic.

6.Usunięcie plików *hsh  nic.

7.Reinstall nic.

8. Zaktualizowany DirectX, Microsoft Visual c++, net framework. Nic.

Dodam, że wcześniej grałem na innym systemie, na windows 7 proffesional. Po przeinstalowaniu mam Windows 7 home premium z dodatkiem service pack.

Sprzęt:

Grafika - Nvidia GeForce fx 5200, 512mb

Procesor - Intel Celeron D Cpu 4.14 ghz (po overlockingu). *przywrócenie na stary, 3.06ghz nic nie daje.

2GB ram

Win 7 Home Premium 32bit.

Szybkość łącza, wynik z speed test:

Ping 69 ms

Download 37.14 Mbps

Upload 4.86 Mbps

Upc Polska.

Mam nadzieję że podałem wszystkie niezbędne informację, i pomożecie mi się z tym jakoś uporać, zanim jeszcze serwery nfs world zostaną zamknięte.

ojh4km.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...