Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abucraft

Assassin019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze pustka, zero zainteresowania.
Prezentacja słaba; brak jakichkolwiek screenów ze serwera + nawet nie ma podanej wersji.. 

Opublikowano

Słaby serwer...

- Brzydki spawn.

- Na serwerze nie ma żadnych npc i Herobrine, dodatkowo działa komenda /pl i nie ma tam pluginów, które by takie coś dodawały.

- Zero graczy

No i to kolejny survival, parę pluginów, zero urozmaicenia rozgrywki.

Nie polecam, strata czasu.

Opublikowano

@up 

Jest to mój pierwszy serwer, i starałem się go jakoś urozmaicić. Nie widać tych pluginów bo są one autorskie, mają w sobie "vanisha".

@edit: Dodam także, że plugin był dotychczasowo wyłączony bo zbytnio by lagował cały serwer. Plugin będe włączać tylko wtedy, gdy będe na serwerze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up 

Jest to mój pierwszy serwer, i starałem się go jakoś urozmaicić. Nie tych pluginów bo są one autorskie, mają w sobie "vanisha".

@edit: Dodam także, że plugin był dotychczasowo wyłączony bo zbytnio by lagował cały serwer. Plugin będe włączać tylko wtedy, gdy będe na serwerze.

1: Autorskie pluginy, mają w sobie "vanisha".

Po co robisz "autorskie pluginy" na vanisha, jak podstawowy plugin ma taką opcje jak vanish.

2. Pluginy były wyłączone bo zbytnio by lagowały.

To mnie rozwala. Jaką ty masz maszynę, że nawet jak nie masz graczy wyłączasz pluginy, aby nie lagowały?

3. Pluginy będę włączać tylko wtedy jak będę na serwerze.

Nie zapomnij też wyłączyć pluginu na rejestracje, chętnie wejdę na twoje  konto.

Pozdro, na serwer nie wejdę!!!

Elo :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...