Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Dam konto steam CS GO, Payday etc. za konto league of legends z WSZYSTKIMI POSTACIAMI lub prawie wszystkimi.

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: konto steam

Metoda kontaktu: PW

Opis rzeczy: Na koncie odblokowany jest rynek tak więc nie bedziecie musieli czekać 30 dni aby coś sobie kupić, ponadto w CS'ie jest ranga Mg2 270 winów oraz dostępny overwatch. Konto ma 723 przegranych godzin, jest parę skinów wartych ok. 5 euro + kupiona nowa operacja bloodhound warta kolejne 5 euro. 

Oczekiwana oferta: konto lol z wszystkimi postaciami lub prawie wszystkimi nie ważna jest dla mnie dywizja ani nic.

Zdjęcia/inne informacje: Tutaj są wszystkie gry jakie mam na koncie: http://scr.hu/59x2/txpy0 + worms armagedon źle zrobiłem screena.

Wymiana będzie opierać się na moich warunkach + ten kto będzie chciał się ze mną wymienić będzie musiał oddać mi swoje konto z pierwszym mailem na jakiego konto zostało zarejestrowane, jeśli go nie znasz lub nie chcesz go dać nie musisz do mnie nawet pisać, ponieważ nie zamienię się z Tobą, odbieram taką chęć jako oszustwo.

Opublikowano

dowody, ze nie oszukujesz?

Mam tylko gości z którymi wymieniałem się za PSC na steamie (oni mi dawali skiny ja im PSC). Jeśli jesteś zainteresowany to PW.

Opublikowano

@Adikulus1 

Wymiana udana chłop uczciwy polecam na przyszłość się z nim wymieniać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...