Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za dobrą cenę kupię unsual Dostojne Obuwie Ochronne z efektem Para ?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci wprost.

Jest to jeden z najbrzydszych unsuali w grze (powiedź mi kto by chciał nosić brudny but na głowie?) 6kluczy to może dużo nie jest, ale gorzej byś miał z sprzedaniem ;/

graphic.png

Opublikowano

Słaba czapka, jeszcze słabszy efekt. 6 kluczy brzmi tanio, ale to normalna cena za nią. Możesz brać dla samego posiadnia unusuala, ale jeśli chcesz coś na tym zarobić...

Opublikowano

Powiem Ci wprost.

Jest to jeden z najbrzydszych unsuali w grze (powiedź mi kto by chciał nosić brudny but na głowie?) 6kluczy to może dużo nie jest, ale gorzej byś miał z sprzedaniem ;/

Słaba czapka, jeszcze słabszy efekt. 6 kluczy brzmi tanio, ale to normalna cena za nią. Możesz brać dla samego posiadnia unusuala, ale jeśli chcesz coś na tym zarobić...

Sam w sobie unusual jest trudno zdobyć,6 kluczy za unusual to w ch*j tanio więc jak ci się podoba to kup.Najdroższy unusual kosztuje 15000zł więc wiesz.

Dziękuje wszystkim za pomoc, mam jeszcze jeden ,,problem", o tuż planuje kupić http://steamcommunity.com/market/listings/440/Strange%20Specialized%20Killstreak%20Flare%20Gun   i          http://steamcommunity.com/market/listings/440/Strange%20Professional%20Killstreak%20Australium%20Axtinguisher      razem za 9 kluczy, czy dobry interes zrobię ??

Ps. 

1. Sheen: Hot Rod 2. Killstreaker: Tornado Sheen: Agonizing Emerald
Opublikowano

Dziękuje wszystkim za pomoc, mam jeszcze jeden ,,problem", o tuż planuje kupić http://steamcommunity.com/market/listings/440/Strange%20Specialized%20Killstreak%20Flare%20Gun   i          http://steamcommunity.com/market/listings/440/Strange%20Professional%20Killstreak%20Australium%20Axtinguisher      razem za 9 kluczy, czy dobry interes zrobię ??

Ps. 

1. Sheen: Hot Rod 2. Killstreaker: Tornado Sheen: Agonizing Emerald

Ja uważam że tak.

Hot rod jest fajny + efekt 

Profesjonalne killstreaki średnio są po 10 key,na dodatek że jest to broń AUSTRALIUM to bierz.Ja bym brał jakbym dobił się 9 key'i w tydzień a nie 15 refów ;-;

Opublikowano

Ja uważam że tak.

Hot rod jest fajny + efekt 

Profesjonalne killstreaki średnio są po 10 key,na dodatek że jest to broń AUSTRALIUM to bierz.Ja bym brał jakbym dobił się 9 key'i w tydzień a nie 15 refów ;-;

Czyli bardziej opłaca się sprzedać normalnie ??? (nie na rynku..)

Opublikowano

Zazwyczaj lepiej sprzedawać "normalnie", bo rynek bierze duże podatki. Ale wiąże się z tym niebezpieczeństwo bycia oszukanym...

Opublikowano

Zazwyczaj lepiej sprzedawać "normalnie", bo rynek bierze duże podatki. Ale wiąże się z tym niebezpieczeństwo bycia oszukanym...

Już to widze w wiadomośc ido valve że ktoś został oszukany sposobem na wnuczka.

Sprzedawaj normalnie albo za przelewy bankowe (z góry).

Opublikowano

Już to widze w wiadomośc ido valve że ktoś został oszukany sposobem na wnuczka.

Sprzedawaj normalnie albo za przelewy bankowe (z góry).

Z przelewami to wiadomo (najpierw przelew)... lecz ja chcę sobie na tym zarobić i dalej handlować (tak żeby mi to zostało na steam), więc bardziej to się opłaca sprzedawać na rynku czy na np. tf2tp za ileś tam key.... ?

Opublikowano

No tak, ale przy kwotach ~80€ podatek to już 10€. Sam sobie odpowiedz, czy warto tam obracać itemami.

Najlepiej jest tak jak mówisz w kluczach, albo BitCoinach czy innych WBM-ach. PayPala się ludzie boją, bo można charge backować.

Oczywiście zarabiać na handlu można też barterem. Ale takie rzeczy musisz sam ogarnąć, bo mam wrażenie że zaraz dasz nam konto do obrotu i będziesz liczyć na zwrot z procentem.

Opublikowano

No tak, ale przy kwotach ~80€ podatek to już 10€. Sam sobie odpowiedz, czy warto tam obracać itemami.

Najlepiej jest tak jak mówisz w kluczach, albo BitCoinach czy innych WBM-ach. PayPala się ludzie boją, bo można charge backować.

Oczywiście zarabiać na handlu można też barterem. Ale takie rzeczy musisz sam ogarnąć, bo mam wrażenie że zaraz dasz nam konto do obrotu i będziesz liczyć na zwrot z procentem.

Bez przesady, tylko pytam się lepszych ode mnie... 

Opublikowano

Bez przesady, tylko pytam się lepszych ode mnie... 

Dlatego nie kupuje się na rynku steam.

To jest "wyrzucanie pieniędzy w błoto"

Kupujesz klucze,czekasz 7 dni do możliwości trade (jeśli kupiłeś na rynku lub gdzie indziej) i odkupujesz.

Potem czekasz aż "akcja" tego przedmiotu wzrośnie i sprzedajesz.

Najlepiej jest jak klucz spadnie tak festownie np. do 10 refów potem kupujesz kilka kluczy i na dzisiejszą sytuacje zarobiłbyś 9.11 ref/key

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...