Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podpisywanie itemów przez pro graczy

Dhuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Dużo pro playerów podpisuje bronie dla swoich fanów. Czy to jest jakoś potem widoczne, że ktoś podpisał mi broń czy sam mogę sobie podpisać np. Signed by ScreaM i na to samo wyjdzie? :)

Opublikowano

Czy podpiszesz sobie samemu czy podpisałby ci jakimś cudem sam scream to i tak podpis będzie wyglądał tak samo więc nie widzę w tym żadnego sensu

Opublikowano

To po co ludzie dają pro graczom rzeczy do podpisania, a potem na lounge piszą że sprzedadzą za podwójną cenę. Nie raz na streamie widziałem jak np. scream podpisuje itemy ;)

Opublikowano

Ludzie dają pro-playerom i w tradzie informują, żeby ustawili nazwe a potem screen na profil, który udowadnia, że dany gracz dał komuś tam podpisany itemek.

A po co? Nie wiem ale jak tak to powiedz mi czemu ludzie naklejają sobie naklejki teamów na bronie?

Tylko LAN'y (czasami małe wyjątki). #PEWNIAKI

Tylko znane dla mnie drużyny.

Maksymalnie 3 mecze dziennie.

* Są to moje trzy złote zasady, nie zostały opisane te podstawowe (np. Zakaz zmieniania beta bez poważnego powodu).

Opublikowano

Co do teamów jest to bardzo proste, jeżeli ktoś jest fanem jakiejś drużyny to kupuje naklejki można porównać to do zamawiania przyborów szkolnych z drużyn piłkarskich :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...