Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rangą.

NazZeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę tutaj ten temat ponieważ nie wiem co mam teraz innego zrobić. Grałem wczoraj MM'a a w drużynie przeciwnej był cheater. Dostał VAC'a pod koniec meczu ale rangę z MGE mi cofło doo MG2, czy nie powinno mi przywrócić rangi skoro w tamtej drużynie był cheater? Tak czy inaczej grałem potem po tej przegranej 2 MM'y jeszcze które wygrałem także jeszcze jedno pytanie mam. Czy jest szansa że wskoczy mi od razu DMG :D?

Opublikowano

Polski Sebek, nie zrozumiałeś mnie. Ja znam dobrze system rang.. Nie chodzi mi o to kiedy mi wejdzie ranga tylko czy po meczu z cheaterem gdy spadłem to powinno mecz unieważnić i oddać moją range. A co do 3 winów, kiedyś jak z MGE spadłem wystarczyły wtedy akurat 2 winy :D

Opublikowano

A to spoko, to lepiej na razie nie gram mm, jeszcze przegram :D poczekam po prostu na range. Temat do zamknięcia, dzięki :D

Opublikowano

Nie zwroci ci zadnej rangi - bluushit. Jezeli grales z cheatrem i wygrales i bedzie to towj np. 90 win. po tym jak on dosatnie bana ty bedziesz mial "przedawniona range" i 89 winow. Bedziesz musial wygrac jednego MM'a i byc moze bedziesz mial ta sama range jednak w wiekszosci przyapdkow spada sie o jedna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...