Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nadal dużo ludzi gra w DayZ?

Pookawka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę nad kupnem gry, ale jeżeli serwery mają być puste i gra jest bardzo łatwa to jednak chęć grania mi odchodzi.

Napiszcie jak to jest z ilością graczy, czy serwery są zapełnione? itd.

+ Jakie jest community w grze? Łatwo jest się dogadać czy koleś którego nie widzimy od razu nas zastrzeli od tyłu bez słowa?

Opublikowano

Serwów jest tysiace, do wyboru do koloru, są 2 polskie którę są niemal cały czas pełne 50/50 graczy. Ogólnie to wszystkim polecam tą gre, mimo że jest nadal Alpha. :)

community na serwerach? zalezy na jakim. Miałem przypadek na niemieckim serwerze, powiedzialem że jestem polakiem to mnie rozstrzelali. Francuskie serwery, tam zawsze idzie się dogadać. Na polskich? czasami idzie, czasami nie.

Opublikowano

Serwów jest tysiace, do wyboru do koloru, są 2 polskie którę są niemal cały czas pełne 50/50 graczy. Ogólnie to wszystkim polecam tą gre, mimo że jest nadal Alpha. :)

community na serwerach? zalezy na jakim. Miałem przypadek na niemieckim serwerze, powiedzialem że jestem polakiem to mnie rozstrzelali. Francuskie serwery, tam zawsze idzie się dogadać. Na polskich? czasami idzie, czasami nie.

50 slotów to dużo?  Są serwery z różną ilością slotów czy wszystkie mają po 50?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...