Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam priva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Sunwell.pl

Wszystkie raty są takie same. Wersja 3.3.5a ale niedługo ma zostać wprowadzone Cata.

Jeżeli chcesz to mogę cie wprowadzić.

For the horde!

O4Xa3Xb.png?1

Opublikowano

@Santen

Z tym cata to mnie rozwaliłeś xD

Taki duży, a w bajki wierzy.

Sunwell to serwer bez przyszłości, maja 2 devów, od ponad 1.5miecha nie ruszali bug trackera. Oni mają wylane już na serwer. Traktowali to jako hobby.

Liczba online spadła z ponad 4k -pod koniec 2014 roku, do 2k max.

PvP nie istnieje. Pobuggowane spelle (disarm preja, slam wara). Było to zgłaszana wielokrotnie, bez odpowiedzi. "Elita" forumowa, która ma wpływ na adminów (płacz kilku graczy i prosze: debuff szmurna i shadow edge  -10% healingu i -10% dmg, tak bardzo "blizzlike"). Żenada.

Każdy priv to syf i tyle - każda nie płatna gra to zbiorowisko biedoty i chamstwa. Oczywiście można spotkać normalnych ludzi, ale jest ich bardzo mało.

Wystarczy zajrzeć na forum sunwella, by zorientować sie z kim bedzie sie miało do czynienia w grze: wulgarne i chamskie trolle.

Nie polecam.

Jak wow to tylko "global".

Opublikowano

Wlasnie nie myslales zeby zaczac grac na globalu ? Abonament mozna kupowac za golda, wiec z tym raczej nie ma problemu - wystarczy przyfarmic.

Jedynie pozostaje kwestia dodatku, który waha sie w cenie 100-120 zł.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

jeszcze jakieś propozycje ? :) nie musi to być polski serwer , po prostu szukam czegos gdzie gra dużo osob , global odpada, bo sam nie wiem ile bede w to gral , zreszta nie mam kasy akualnie na takie rzeczy z robota slabo a teraz potrzebuje troche kasy odlozyc na wyjazd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam serwer WoW circle. Serwer fajny wszystko na globalu raidy i questy prawie wszystkie działają. Niestety serwer rosyjski... Ja tam czasami gram, jednak da się znaleźć angielskie gildie. WoW circle to serwer gdzie jest MoP. Oprócz tego low lvl dungeony i bg też działają. Xp rate x1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...