Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer hamachi ZAPOWIEDŹ

Mistrzu922

Czy byś zagrał/a na serwerze?  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy byś zagrał/a na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie podchodzi pod prezke ani zapowiedź ale na temat :)

Mam pytanie,a mianowicie chodzi o to czy gdybym stworzył serwer weekendowy czy grał by ktoś.

Styl serwera do ustalenia(pvp/exp).

Serwer by powstał z plików RykoX'a,które bym zedytował na potrzeby graczy,ponieważ niektóre itemy po prostu odstraszają.

A jeżeli by serwer hamachi wypalił to można pomyśleć w końcu nad dedykiem.

Opublikowano

Nie rób nic już na plikach RyKoX'a bo już sam widok tych plików odstrasza ludzi, radzę ci zrobić coś z innych plików choćby terenzo.

Hmm...Poczekam na opinię innych,jeżeli faktycznie ludzi odstraszają te pliki,to pomyślę o gotowcu,na którym samemu będę musiał wgrać wszystko.Ale rozważę też opcje zrobienia własnych pliczków(gdzieś na forum widziałem poradnik).

Opublikowano

Hmm...Poczekam na opinię innych,jeżeli faktycznie ludzi odstraszają te pliki,to pomyślę o gotowcu,na którym samemu będę musiał wgrać wszystko.Ale rozważę też opcje zrobienia własnych pliczków(gdzieś na forum widziałem poradnik).

Lepiej terenzo rykox to syf zbugowany

Opublikowano

Jak zrobisz dobry serwer to czemu mialo by nie byc graczY? 

Na przykład dlatego,że ludzi nie za bardzo interesują serwery hamachi. Pliczki Terenzo już pobrałem,teraz je przetestuję jak one wyglądają.Jakby ktoś chciał teraz wbić to pisać tutaj.

@Edit

TestMT2-2 By Mistrzu922

TestMT2-3 By Mistrzu922

Bez hasła sieci.

Opublikowano

Czemu nie ? Można zagrać w czasie wolnym (Weekend czy tam jakieś inne ustalone dni). Moim zdaniem jakby serwer był pod pvp ponieważ jeżeli napisałeś że w wolnej chwili to innym osobom nie będzie się chciało zdobywać exp jakby serwer był pod easy/medium. No i najważniejsze żeby było dużo sieci hamachi ponieważ zaraz po prezentacji serwera nie ma miejsc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czemu nie ? Można zagrać w czasie wolnym (Weekend czy tam jakieś inne ustalone dni). Moim zdaniem jakby serwer był pod pvp ponieważ jeżeli napisałeś że w wolnej chwili to innym osobom nie będzie się chciało zdobywać exp jakby serwer był pod easy/medium. No i najważniejsze żeby było dużo sieci hamachi ponieważ zaraz po prezentacji serwera nie ma miejsc.

Pozdrawiam.

Tak,tylko pytanie czy jest sens robienia serwera pod pvp na plikach Terenzo,ponieważ serwer pvp(wg.mnie)lepszy jest gdy jest spory wybór eq i lvl.Takie jest moje zdanie ale nie wiem jak inni.Oczywiście wszystko rozważę,a jak będzie potrzeba to zedytuję w miarę możliwości serwer pod wymagania graczy.

Opublikowano

Pliki Rykoxa sprawdzą się tylko przy naprawdę dobrej edycji. Pliki Terenzo wcale nie są lepsze :) Też jest trochę dziur i bugów . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Pliki Rykoxa sprawdzą się tylko przy naprawdę dobrej edycji. Pliki Terenzo wcale nie są lepsze :) Też jest trochę dziur i bugów . 

Tu masz rację.Ale wygląd większości odstrasza(np:zbroje )mapki po bugowane u RyKoX'a,a u Terenzo teraz testuję.

@Edit

Proszę PILNIE pw kogoś kto ma klienta Terenzo pisać PW

@Edit2

Moja propozycja godzin otwarcia to:

Poniedziałek-Piątek 17:00-23:00

Sobota-od 0:00 do Niedzieli  23:59:59

Pisać swoje propozycje,lecz w tygodniu nie mogą być wcześniej niż 16/17

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...