Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niski poziom w goldach

mateuszpacewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1)witajcie nie mogę czasem tego zrozumieć trafiają mi takie nooby że aż żal jak oni doszli do tego golda to sam nie wiem jak tu se radzi bo jak widzę takiego nooba to już mnie wybija z rytmu i nie gram albo sie wkurwiam i wychodzę ;/ 

ps daje zdj :) tych noobów 

2)a i też pytanko odraz jak dedasz a jest u mnie w teamie bot to jak nim grać żeby on sam nie grał tylko żebym ja nim grał inni tak robią :DxD 

3)oraz czemu tak dużo jest smurf czy jak tam sie to zwie toż widać np że on nie ma golda tylko kałachy lub orzełki a nawet może global gra jak nie wiem co i co mu to daje że on idzie na słabsze rangi :D 

post-636674-0-30687500-1433624116_thumb.jpg

Opublikowano

1) nie każdy ma forme cały czas, to zależy od wielu czynników, ale mogli byc boostowani

2) kliknij "E" na bocie, gdy nikt nim nie gra

Opublikowano

Niektórzy odrazu kupują boosta albo np. odrazu konta.

Niektórzy combeckują do gry.

Czasami grają koledzy..

Czasami poprostu trolują..

Nie ma na to jakiejś dobrej odpowiedzi..

graphic.png

Opublikowano

Część jest wyboostowana inni mają zły sam mam kolegę LEM gra jak jakiś mg z lagami ;/ a jakoś się wybił.

Opublikowano

Nie no czasami tak się zdarza ;D.. Jestem g3.. wczoraj wygrałem mecz majac 2 boty w teamie ;p.. enemy team był tak głupi że ciągle na midzie siedział w tt na mirage ;p..

Opublikowano

Grałem wczoraj z tym samym gościem co ty (JOT.PE coś tam ) :) też zamykał.

Większość osób grających i mając te jot.pe to dzieci przynajmniej ja sporo takich spotkałem ;x

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Te JOT.PE to chyba od Isamu są, więc dzieciarnia.

Ale takei typy występuja wszędzie. Z miesiąc temu grałem z gościem MGE, a ten dźwięk jak 6 latek i nie umial strzelać.

Wczoraj grałem rankeda zoo, gostek mg1 kupuje tylko SG/AUG bez kevlara. Czasem beka z ludzi i to na każdej randze xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Te JOT.PE to chyba od Isamu są, więc dzieciarnia.

Ale takei typy występuja wszędzie. Z miesiąc temu grałem z gościem MGE, a ten dźwięk jak 6 latek i nie umial strzelać.

Wczoraj grałem rankeda zoo, gostek mg1 kupuje tylko SG/AUG bez kevlara. Czasem beka z ludzi i to na każdej randze xD

Czy ja wiem czy taka beka z tym kevlarem. Nawet na lemach/supremach zdarza mi sie zapomniec kupic kevlar po wygranej rundzie eco. Po prostu wiemy ze granaty sa wazniejsze.

Poziomu i balansu w tej grze nie ma juz od.. roku? Wszystko sie zaczelo jebac jak VP wygralo IEM'a.

graphic.png
Opublikowano

Czy ja wiem czy taka beka z tym kevlarem. Nawet na lemach/supremach zdarza mi sie zapomniec kupic kevlar po wygranej rundzie eco. Po prostu wiemy ze granaty sa wazniejsze.

Poziomu i balansu w tej grze nie ma juz od.. roku? Wszystko sie zaczelo jebac jak VP wygralo IEM'a.

No wiesz. Jak ktoś ma ruski nick, mowsz mu o kevlarze, a ten bez niego cala gre lata :v Widac Casual 4 live

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No wiesz. Jak ktoś ma ruski nick, mowsz mu o kevlarze, a ten bez niego cala gre lata :v Widac Casual 4 live

To zmienia postać rzeczy, btw. im dalej w las tym gorzej. Ostatnimi czasy gram tylko cache/mirage i powiem że na 11 meczy w 1 trafił się typo z triggerem (polaczek ofc) bo flejmił że niby mamy WH (premade graliśmy). Wiec jakiś postęp jest :D. Ale Ruskich to nie ogarniesz za c***a.

Autorze, potrenuj AIM'a. Rób clutche/ogarnij 2-3 żebyś nie grał sam i wyjdziesz szybciej do tego msg/mge. <-- chociaż poziomu bym tam nie nazwał (więcej cheaterów niż gdzie kol wiek imo)

graphic.png
Opublikowano

Od kalacha gra sie z teamem :) samemu tam sie nie da wygrac co z tego ze masz 30/10 jak mecz przegrywasz.Pamietam wbilem podwojnego pomyslalem ze juz bedzie jakis poziom zagralem z randomami dostalem 4 polakow powiedzialem smoke jungle ct a oni do mnie jak to sie robi :D.Ale to nic żałosne jest to ze co mam Polaka mowie mu co zle robi to mnie mutuje zazwyczaj to 13 latki :D.Ja sie bardziej dogaduje z ruskim niż z jebanym angolem albo Polakiem ;) 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

To zmienia postać rzeczy, btw. im dalej w las tym gorzej. Ostatnimi czasy gram tylko cache/mirage i powiem że na 11 meczy w 1 trafił się typo z triggerem (polaczek ofc) bo flejmił że niby mamy WH (premade graliśmy). Wiec jakiś postęp jest :D. Ale Ruskich to nie ogarniesz za c***a.

Autorze, potrenuj AIM'a. Rób clutche/ogarnij 2-3 żebyś nie grał sam i wyjdziesz szybciej do tego msg/mge. <-- chociaż poziomu bym tam nie nazwał (więcej cheaterów niż gdzie kol wiek imo)

*gdziekolwiek

Musialem bo masz wiecej postow i black membera.

Opublikowano

Ty wyzywasz innych ludzi od noobow bo np. ztrollowali jedna gre jednak sam nie wiedziales jak sie uzywa bota?:O to sie nazywa ostra hipokryzja

Opublikowano

OSTRZEZENIE

JAK JUZ WIDZISZ TYPA CO MA: AVATAR VP, W NICKU VIRTUSPRO, BICES, NOBICEPS, JOT.PE, GANG ALBANII, TO WIEDZ ZE JUZ PRZEGRASZ

Typie, ja na 2 acc mam gold 3 i k***a grac sie nie da, 33 fragi reszta po 10, 0 komunikacji, graja k***a jak silvery....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...