Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Injector Dla Plików *.Py

MrOMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem mini cheata do metin2, napisałem go w pythonie poprostu wypakowałem root i zrobiłem tego hacka.

I teraz chciałbym żeby nie trzeba było podmieniać plików root tylko żeby program 'Injectował' np. HACK.PY

Bo w EasyMetin2 jest coś takiego że w folderze script są pliki *.py i expbot sam je injectuje do metina..

Jest taka możliwość? jak tak do dajcie jakąś przydatną DLLke albo jakiś program BYLE CO BYLE INJECTOWAŁO PLIKI *.PY

dam dzianny limit + za odp.

Opublikowano

Może zmień końcówne .py na .dll i winjectem ;x

Z tym czymś co wywala cale eq po zinjectowaniu tak zrobiłem i działało ;p

Jak coś to nie dawaj + zostaw se na innych ;p

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano
1. Forum wyłącznie służy do umieszczania cheatów , botów, bugów do gry Metin2

Przenoszę do supportu.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Nom ale nie mam w ogóle injectora xD

Potrzebuję do plików *.PY

;P

a po za tym to na twojej stronce jest injector do plików *.dll

łeee ;(

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

4L3 y3573$ Głóp1 Ch4cH4 l0l 1 bRzYd|<1 1 N30 :*:*:*

idź się powieś na kablu od neo pokemonie.. i słuchaj debili powyżej które skrypt zmienią w biblioteke dynamiczną i wstrzykną w pamięć aplikacji... jesteś the best a wystarczy w odpowiedmim momencie zaimportowac swój skrypt 'import mojskrypt" i zostanie wykonany... czy to bedzie w intrologin na poczatku czy poprzedzone jakimis warunkami czy tez bedzie to w game ... ale cóż ciężko pojąć... a jak wyskoczy error to i tak wrócisz tu.. a ja bardzo dobrą pamięć mam ...btw. Twoja opinia o moim wyglądzie zwisa mi na kancie chuja bowiem gustuje w płci przeciwnej kolego... i jak masz zamiar do mnie cisnąć to rób to w języku ojczystym pokemonku

Opublikowano

@2up

Nie znam języku pokemonów ten tekst zrobiłem za pomocą tego: http://www.pokemon.dexter007.net/index.php?typ=pokemon

i nie pierdol mi o tym że mam dodać do skryptu metina import bo nie chcem modyfikować pliku root -__-

@edit:

z poza tym to kto tutaj jest pokemonem?

w userbarach:

"metin2 fan"

"animemt2"

widać że dziecko naruto i metina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...