Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do golda?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem nowy w temacie bola i mam pytanie. Czy istnieją skrypty na daną postać które mogą wyboostować mnie do golda ? Ile bym musiał zapłacić by taki skrypt zakupić? Jeżeli zadaje idiotyczne pytanie to przepraszam jestem nowy w tym temacie, i jeszcze jedno pytanie, czy za to latwo dostać bana? Riot to szybko wykrywa? Z góry dziękuje za Odp.

Opublikowano

Skrypty nie są tanie, bez evade sie nie obejdzie a kosztuje 50$, za to możesz kupić leaguesharpa - 60 zł miesięcznie, i masz tam odblokowane wszystkie skrypty odrazu keepo

98873932203514685593.png

Opublikowano

Skrypty nie są tanie, bez evade sie nie obejdzie a kosztuje 50$, za to możesz kupić leaguesharpa - 60 zł miesięcznie, i masz tam odblokowane wszystkie skrypty odrazu keepo

Wystarczająco dobre żeby carrować gierki.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Wystarczy wejście na nulled.io i pobrać od jakiegoś moderatora paczkę BoL'a, jak poszukasz to znajdziesz paczkę z 15 skryptami pod champy i SAC:R + Evadeee tak jak ja kiedyś. 

Opublikowano

Szczerze? L# to gówno, tam evadee jest drewniany.

Nie karm szwabów.

kolega mowi perfekcyjnie jak jest, lubie to.

@top

kup bola + skrypty albo zachowaj sie jak biedak i idz po cracked bola + skrypty, l# to takie gowno nie bojmy sie tego powiedziec, evadeee jest drewniane i unika jak robot w porownaniu do bola gdzie wszystko wyglada tak jakby to faker unikal.

http://puu.sh/haz2I/461568a05e.gif

tak wyglada evadeee na bolu i nie wyglada to jakby robil to robot.

Opublikowano

Jakieś evade potrzebujesz + sac:r + activator + przydatny jest skrypt deklandaio bo pokazuje cooldowny przeciwnika

Skryptów na postać nie potrzebujesz ,chyba że chcesz grać na midzie postaciami typu cassio,syndra,xerath,azir ,bo są one bardzo skillowe.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za odpowiedz

Mam jeszcze jedno pytanie, bardzo przydał by mi się ten skrypt na cd przeciwnika 'deklandaio" pomógł by ktoś go zainstalowac czy dodac? 

Opublikowano

Ja wyszedłem do platyny na Kaliscie (Machine)  + SAC:R + DanceSHoocking(?) + Activator wszystko na cracku :) (Kalista op do poziomu platyny ani razu nie spotkałem się z banem na nią) 

Opublikowano

A mam takie glupie pytanie, skąd pobrać tego cracked bola ? 

nulled.io forum

ps co do skryptów, to nawet darmowymi dojdziesz do platyny. A i płatne skrypty nie zrobią z Ciebie takiego prosa, na forumku bola są ludzie, którzy mają płatne skrypty a i tak siedzą w goldzie.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...