Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire X-Trap...

Korba1151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak jak wlaczam gre klikam start czarny ekran i wychodzi do windy z bledem

Blad

blad41.jpg

Moze znajdzie sie jakis mega wykoksany informatyk i pomoze naprawic ten mega problem ten sam blad mam w S4League i w wszystkich grach z x-trapem

Ps. nie cheatuje nie cheatowalem i nie bede cheatowal

Opublikowano

Chodzi o program który nie może działąć z CF i innymi takimi grami. Zobacz w Menadżeze zadań czy nie masz jakiegoś "obcego" programu otwartego lub iż albo ale przeinstaluj gry lub iż albo ale jak to nie pomoże to format.

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

Najlepiej zresetuj komputer i spróbuj włączyć gre na samym początku bez włanczania żadnych zbędnych programów.

@EDIT

Jakiego masz Internet Exploler ?

Cicho-ciemny.gif

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

Tak ?

Rozwiązanie problemu x-trap :lol:

Dla wszystkich którzy nie wiedzą jak się z tym uporać tłumaczę dokładni w punktach xD:

1wejdz w start-dodaj lub usun programy i szukamy internet exsplorer i birzemy usuń!!!!((internet exsplorer ałtomatycznie przejdzie do starej wersji 6 , nie usunie się na dobre proszę się niebać xD))

2usuwamy takrze crossfire

3 wyłanczamy komputer

4wlanczamy komputer

5instalujemy croosfire

6 sciąga nam się pacz i wszystko dziala

x-trap dziala tylko w internet exsplorer 6

Spróbuj tak jak tu pisze dokładnie.

Cicho-ciemny.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kurwa stary, ja mam mniej niż połowę z tego co Ty. czemu tyle masz naśmiecone? pewnie 4 rdzeniowy procek , 8 gb ram-u , a działa jak komp sprzed 4 lat ^^

Spróboj wylaczyc PMB.exe , albo SpeedX.exe. Chociaż wątpię, bo to jakieś zapewne koksiarskie programy z Twojego mega-kompa , dźwigającego bez sensu tyle procesów.

Jeżeli ci pomogłem, daj +

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

proste użył x1nject haka i jak zamieniał .dll nie pathowane pewnie z 2-3 miesięcy to po prostu mu wywaliło cf prosta rada odinstaluj cf i jeszcze raz zainstaluj bo ja miałem to samo gdy szukałem haka i wziołem nie paczowany

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wejdź może w msconfig i wyłącz tam wszystko co chodzi w tle i w tedy spróbuj a jak nie pomoże to przeinstaluj system

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...