Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Model kobiety od αѕкα

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna aczkolwiek nie pasuje mi w niej ten turban czeczeńsko azjatycki.
Nie jeden serwer jej użyje. A co do Aska, to modele od niego jak świeże ryby z morza po 2 tygodniowym spoczywaniu na dnie :D

Edit:

do wiadomości niżej:

Bo nie wiedziałeś czego chciałeś, a modele i tak trzeba było potraktować z buta i poprawiać bo były szpetne. Ten jest niczego sobie.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Fajna aczkolwiek nie pasuje mi w niej ten turban czeczeńsko azjatycki.

Nie jeden serwer jej użyje. A co do Aska, to modele od niego jak świeże ryby z morza po 2 tygodniowym spoczywaniu na dnie :D

Jak ci dawałem materiały do twojej grafiki to nie narzekałeś. 

1912513.jpeg

Opublikowano

działa na najnowszym granny?

a czy cannzas jest taki ograniczony i nie potrafi sprawdzić czy model działa na amd?

npc fajny a asek to c**j

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Co do npct'a fajnie się prezentuje.Mam już pomysł na wykorzystanie ;)

a co do marginesu społecznego pokroju pawełka i grubasa 

Może i by mnie to bawiło po kilku razach ale teraz jestem zażenowany,że unskilledy pokroju Waszego wypowiadają na mój temat skoro jeden wygląda jak beczka a drugi jest pi*** anonimem i nawet na FB ukrywa swoj profil so gl&hf.

Tak nawiasem nie będę zwracał uwagi na Wasze marne prowokacje.Odpowiedziałem raz i starczy.

No kto jak kto Mateuszu, ale ty jesteś ostatnią osobą która powinna sie brać za ocenianie wyglądu innych userów, serio.

Model w pełni działa i czy może ktoś dać SS z gr?

Opublikowano

Co do npct'a fajnie się prezentuje.Mam już pomysł na wykorzystanie ;)

a co do marginesu społecznego pokroju pawełka i grubasa 

Może i by mnie to bawiło po kilku razach ale teraz jestem zażenowany,że unskilledy pokroju Waszego wypowiadają na mój temat skoro jeden wygląda jak beczka a drugi jest pi*** anonimem i nawet na FB ukrywa swoj profil so gl&hf.

Tak nawiasem nie będę zwracał uwagi na Wasze marne prowokacje.Odpowiedziałem raz i starczy.

W internecie nikt nie jest anonimowy. No chociaż co do Pawła pewne wątpliwości czy te zdjęcia na fb to nie fake bo na zdjęciu jakoś za trzeźwi wszyscy są. xp

Opublikowano

W internecie nikt nie jest anonimowy. No chociaż co do Pawła pewne wątpliwości czy te zdjęcia na fb to nie fake bo na zdjęciu jakoś za trzeźwi wszyscy są. xp

Ja byłem anonimowy dopóki sam zdjęć nie wrzucałem  <3

A tamte fotki to z początku imprezy, mi po dwóch godzinach od pewnego wydarzenia nie było sensu robić zdjęć  :unsure:

Btw. Flourajn, kogo ty nazywasz unskilledem skoro całe życie jesteś wiecznym przydupasem  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

Ja byłem anonimowy dopóki sam zdjęć nie wrzucałem  <3

A tamte fotki to z początku imprezy, mi po dwóch godzinach od pewnego wydarzenia nie było sensu robić zdjęć  :unsure:

Btw. Flourajn, kogo ty nazywasz unskilledem skoro całe życie jesteś wiecznym przydupasem  xD

wszyscy chco wódki

Opublikowano

Ale to co zrobiłem to była przesada :(

kiedy walisz dinx musisz wybrać jedne z dróg - wrócić na urwanym, albo smutny w c**j.

zawsze na urwanym trzea x d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Takie małe odświeżenie handlarki różności. ;)

Dzięki :D­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...