Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Organizacja esportowa - jak założyć?

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak założyć organizację e-sportową jakie to koszty jak pozyskać sponsorów, z drużyną większych problemów nie będzie, zwrócą się koszty pensji zawodników trenera i hotelow i wyjazdów na lany?

Opublikowano

­Prościej będzie dołączyć drużyną do jakiejś organizacji. Wielkich sponsorów nie pozyskasz od razu, jeśli nawet o was nie słychać na scenie e-sportowej.

Jeśli będziecie jedną z lepszych drużyn, wtedy z pewnością zwrócą się wszelkie koszty.

Opublikowano

­Prościej będzie dołączyć drużyną do jakiejś organizacji. Wielkich sponsorów nie pozyskasz od razu, jeśli nawet o was nie słychać na scenie e-sportowej.

Jeśli będziecie jedną z lepszych drużyn, wtedy z pewnością zwrócą się wszelkie koszty.

tak Ale po 1 jestem za słaby supreme nie mam drużyny. pieniędzy mam całkiem sporo i myślałem nad kontraktem z drużyną Max Tier 3 najlepiej tier2, i nie mam pojęcia ile $ im zaproponować żeby nie dać za dużo jak na drużynę tej klasy. Angielski mam na poziome bardzo wysokim, więc drużyną Polską nie musi być. Przepraszam za ortografię jestem aktualnie na wczasach i nie wiem dlaczego mam taki wolny Internet w telefonie.
Opublikowano

To nie są pieniądze pokroju 1k zł na głowę.

Pieniądze musisz obgadać z samymi graczami , w koszta będą wchodzić również swego rodzaju przejazdy i tego typu rzeczy lepiej przemyśl to jeszcze raz ;)

Opublikowano

Przepraszam za ortografię jestem aktualnie na wczasach i nie wiem dlaczego mam taki wolny Internet w telefonie.

Ja p******e, co ma wolny internet do ortografii? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...