Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot cs:go

zychol1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, potrzebuje pomocy, otóż jestem nowy w cs:go i chciałbym wiedzieć jak wykonać bota to trade? Z góry dzięki (poproszę odrazu link)

Opublikowano

A coś prostszego bo aktualnie uczę się css i javy i nie chcem rozpoczynać nauki następnego języka jeżeli nie nauczę się tych 2 podstawowych.

Opublikowano

A coś prostszego bo aktualnie uczę się css i javy i nie chcem rozpoczynać nauki następnego języka jeżeli nie nauczę się tych 2 podstawowych.

Podstawowe? Lol.

Nauka css? Śmieszne, tego się nie uczy.

Java? Według mnie jeden z gorszych języków jakie mogłeś wybrać (C# odziedziczył po javie tylko najlepsze cechy).

Powodzenia, nie ma innego sposobu.

Java to podstawa, dobre sobie.

W CSS jedyne co potrzebujesz to znajomość matematyki na poziomie podstawówki i dostępu do internetu (dokumentacja).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

@Crisey Słuchaj ziomuś ja się pytałem o boty a nie o twój hejt po za tym to moje sprawa czego się uczę jak dla mnie java to absolutna podstawa więc uczę się jej, po za tym czemu sądzisz że css nie da się uczyć to co jak odpaliłeś sobie notepad++ i już pisałeś skomplikowane template i robiłeś wszystko na poziomie microsoft. Polecam najpierw przeczytać i pomyśleć nad tym co napisałeś :) .

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVizooo625_PL Głupi jesteś czy udajesz, myślałem że rozkminisz że umiem juz html ... Ciągle nie wiem jak zrobić tego bota ;d

html + css najlepiej uczyć się jednocześnie ...  Zobacz większość poradnikó, masz to połączone ponieważ oddzielna nauka nie ma sensu

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVizooo625_PL Głupi jesteś czy udajesz, myślałem że rozkminisz że umiem juz html ... Ciągle nie wiem jak zrobić tego bota ;d

Nadal nie wiesz, bo nie masz zielonego pojęcia o c#.

Boty do steam (csgo, tf2, etc.) są robione tylko i WYŁĄCZNIE W C#, bo język ten jest najlepiej przystosowany do aplikacji webowych.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

@Crisey Ziomuś, skoro jesteś taki obeznany to mógłbyś podać jakiś link do poradnika czy do jakiś plików, w każdym bądź razie do czegoś od czego będę mógł zacząć swoją przygodę z tymi botami, najwyżej się nauczę tego C#. W każdym bądź razie patrzyłem na poradniki na tf2 i jakieś to ciężkie się nie wydawało bo to był template i wszystko było napisane co mam zrobić :D Ale niestety mnie interesuje cs:go a nie tf2.

Opublikowano

@Crisey a jakiś poradniczek jak się do tego zabrać (do tych plików) bo to troszkę skomplikowane, wiem że to trochę branie się za coś o czym nie mam pojęcia ale właśnie po to to robię żeby się nauczyć :D

Opublikowano

@Crisey a jakiś poradniczek jak się do tego zabrać (do tych plików) bo to troszkę skomplikowane, wiem że to trochę branie się za coś o czym nie mam pojęcia ale właśnie po to to robię żeby się nauczyć :D

Jeżeli chcesz się nauczyć to zacznij od podstaw, jesteś niczym @ArcheR., rwiesz się z motyką na słońce.

Zacznij od kursu 4programmers.net

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Podstawowe? Lol.

Nauka css? Śmieszne, tego się nie uczy.

Java? Według mnie jeden z gorszych języków jakie mogłeś wybrać (C# odziedziczył po javie tylko najlepsze cechy).

Powodzenia, nie ma innego sposobu.

Java to podstawa, dobre sobie.

W CSS jedyne co potrzebujesz to znajomość matematyki na poziomie podstawówki i dostępu do internetu (dokumentacja).

css sie nie uczysz? przezgladajac dokumentacje przyswajasz i zapamietujesz rozne rzeczy - uczysz sie

a teraz wypierdalaj nie chciałem cię urazić.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

css sie nie uczysz? przezgladajac dokumentacje przyswajasz i zapamietujesz rozne rzeczy - uczysz sie

a teraz wypierdalaj nie chciałem cię urazić.

Nie trzeba wkuwać, jeżeli jesteś w stanie zapamiętać DOSŁOWNIE WSZYSTKO to łał, tylko pozazdrościć. Nie trzeba od razu tak agresywnie, skoro i tak nie chcesz autorowi pomóc.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Nie trzeba wkuwać, jeżeli jesteś w stanie zapamiętać DOSŁOWNIE WSZYSTKO to łał, tylko pozazdrościć. Nie trzeba od razu tak agresywnie, skoro i tak nie chcesz autorowi pomóc.

nie musisz wszystkiego zapamiętać, ale to czego się nauczysz przez czytanie dokumentacji jest nauczone.

https://github.com/Alex7Kom/node-steam-tradeoffers

hiFG4ZA.png

Opublikowano

@Crisey To co z tym poradnikiem, bo chciałem poradnik odnośnie tego trade bot'a a nie całego C#, swoją drogą jak to działa że ja to odpalam i to działa na komputerze, czy to działa na serwerach steam, czy morze mam to postawić na swoim vps ?

Opublikowano

@Crisey To co z tym poradnikiem, bo chciałem poradnik odnośnie tego trade bot'a a nie całego C#, swoją drogą jak to działa że ja to odpalam i to działa na komputerze, czy to działa na serwerach steam, czy morze mam to postawić na swoim vps ?

Nikt o normalnych zmysłach nie zrobiłby poradnika specjalnie dla ludzi nie obeznanych z tematem. To, że ktoś udostępnił source to jest już dużo.

Działa to na komputerze, oczywiście możesz postawić na vps.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...