Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki serwer wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam do was pytanie czy taki serwer wypali?:

SkyBlock by Ja

- 100 slotów

- Wyspy startowe inne niż wszystkie

- Długo wykonywany spawn

++++++++

TNT RUN!

ONE IN THE CHAMBER!

WYSCIGI AUT!

NOWE RANGI ZA LEPSZA WYSPE!

DUNGEONY!

POZWOLENIA DO NOWYCH KITOW ZA WIEKSZA WYSPE!

PKT DO WYSPY SA PRZED NICKIEM GRACZA!

:D Pisac tam na dole czy wypali!

odrazu mówie, że mamy ekipe która składa sie z :

2 spawn builderów!

2 budowniczych!

razem 4 ludzi którzy potrafią budować!

2 Modów!

2 HeadAdminów!

1 Założyciel!

5 Helperów!

2 Adminów!

======================

Jak sądzicie podoba sie wam?

zagralibyście na takim serwie?

PISAC NA DOLE :D!

======================

Po edit:

- zmniejszenie ekipy serwera

Opublikowano

Ja myślę, że porządny skyblock wypali! ;-)

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Jak dodasz jeszcze drop do eq to będzie git :D Tylko administracja troszku przyduża :/ 4 osoby w administracji w zupełności wystarczą

r9wfFzB.png

Opublikowano

Tak duża administracja nie jest potrzebna na 100 slotowym serwerze.
Serwer powinien wypalić o ile przedstawione przez ciebie rzeczy będą solidnie wykonane, a sama administracja będzie przyjazna dla graczy i nie będzie ingerować w rozgrywkę poprzez rozdawanie kolegom przedmiotów.

Opublikowano

Jak dodasz jeszcze drop do eq to będzie git :D Tylko administracja troszku przyduża :/ 4 osoby w administracji w zupełności wystarczą

Za dużo bo byłbyś chętny na Administratora? :) Jeżeli będzie więcej slotów to przydadzą się "doświadczeni pomocnicy".

Co do serwera to powinien wypalić ale to zależy tylko od was.

Pozdrawiam

reklama.png

Opublikowano

Administracja ma 15+ może jest duża ale moim zdaniem to i lepiej bedzie kontrolowala cheaterów itp :D

A czy to bedzie solidne w kwestii ramu to na serw bedzie 20 GB/RAM

więc lagów moim zdaniem 0 jeśli cos to sie da 32 GB/ram

:P

Edit:

Sory za brak ę,ą,ś,ć , . itp ale pisze bardzo szybko i nie uważam :(

Opublikowano

Za dużo bo byłbyś chętny na Administratora? :) Jeżeli będzie więcej slotów to przydadzą się "doświadczeni pomocnicy".

Co do serwera to powinien wypalić ale to zależy tylko od was.

Pozdrawiam

Chętny na admina nigdy w życiu :D Co to za gra kiedy jest się administratorem ? :) Zresztą na serwerach teraz jest tak dużo dzieci... 

"Daj itemy" albo "dlaczego masz flaj?" albo "admin soj pls"... to denerwuje...

@HidenStreak  tą administracje można wybaczyć :D Ale skombinujcie plugin na drop do eq :D Albo sam Wam go napisze choć to nie będzie konieczne bo jest taki na necie (http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/drops-to-inventory/files/8-v1-2-7/) :D

r9wfFzB.png

Opublikowano

Administracja ma 15+ może jest duża ale moim zdaniem to i lepiej bedzie kontrolowala cheaterów itp :D

A czy to bedzie solidne w kwestii ramu to na serw bedzie 20 GB/RAM

więc lagów moim zdaniem 0 jeśli cos to sie da 32 GB/ram

:P

Edit:

Sory za brak ę,ą,ś,ć , . itp ale pisze bardzo szybko i nie uważam :(

Ale wiesz, że ram to nie wszystko? Na taki serwer spokojnie 8GB powinno ci starczyć przy wyborze dobrej maszyny - z mocnym procesorem i dyskami SSD, a nie nielimitowanej oferty z hostingu.

@top

Do serwera proponuje jeszcze dodać event do zwiększenia dropu (na cały serwer), który mogą wykupić gracze po wpłaceniu pewnej kwoty.

Opublikowano

Sky Block wypali, lecz roboty trochę będzie, sam przygotowuje ten tryb i dopiero skończyłem pisać pl na sklep, a pomysłów mase mam, trzeba coś stworzyć a nie to co inne serwery mają :P.

Opublikowano

Wszystko zależy od wykonania serwera, jakości maszyny, mapy, dojrzałości ekipy. Jeśli wszystko będzie na jakimś poziomie to serwer powinien się przyjąć. ;)

Opublikowano

Pluginy są gotowe i były testowane około 2/3 godziny przez 3 osoby!

a projekt ,,wyścigi aut'' dał mi większą radość niż 50 zł xD udało mi się to zrobić:

-Auta za $

-Plugin na auta 0 błędów!

-TXT Który zmienia wagon w auto wyścigowe! + kierownica i biegi

-Można auto ulepszać nowymi silnikami itp!

==============================================================

RANGI

==============================================================

plugin na rangi mianowicie

/daj range ,nick. ,ranga, ,czas, ,jednostkaczasu,

działa w 100% z tych rzeczy ciesze się megaaa! a mapa zrobiona w 40% :D myślę, że serwer będzie chodził za jakieś 4 może 5 góra 6 dni :)

Opublikowano

Bez przesady kolego z tym zespołem, przecież to jest 100 slotowy serwer, a nie 1000. Według mnie powinieneś zmniejszyć Team, a odnosząc się co do samego serwera, to myślę, że w 100% wypali, jeżeli ekipa, którą zatrudniłeś jest ogarnięta i dojrzała i masz dobre, ciekawe pomysły na ten serwer do zrealizowania. 

Opublikowano

Ekipe zmniejszyłem faktycznie była troszkę za duża a połowa budów nie umiała budować xD mapa gotowa w 75% ! może za kilka dni prezentacja :D w dziale Publikacji serwerów

Opublikowano

Ogólnie czy ja wiem, nie patrz na 60% postów tutaj są tylko po to aby mieć +1 w liczniku.

SkyBlocków teraz jest już trochę, coraz więcej osób je tworzy, więc bez porządnego pomysłu nie dasz rady i jakiegoś dodatku niestety ten tryb znów dostał zapaści i musisz się wygrzebywać spośród badziewnych serwerów.

Tak więc, póki co wątpię ale jak dodasz coś nowego do SB to masz szansę

3119414338767251395862.png

Chcesz coś ode mnie?

Pisz @JackS inaczej nie odpowiem bo nie śledzę tematów

Sygnaturki na zamówienie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze, że jest duża ekipa, tylko się nie pokłóćcie np. o pieniądze.

Spawn to wizytówka serwera, musi być bardzo dobra, jak będzie taki, to już jest dobrze, potem są nowości, auta? Dla mnie to nowość [nie licząc serwera na literę h, gdzie gra 20k+ osób].

Dungeony dobrze, nagradzanie graczy za lepsze, większe wyspy? Dobry pomysł, ma szansę wypalić, ale oczywiście reklama, reklama i jeszcze raz reklama. To jest najważniejsze. Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...