Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS GO

AydeeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam oto takie słuchawki zakupione dziś :

http://www.sklep.inter-comp.pl/SLUCHAWKI-ESPERANZA-MIKR-REG-GLOS-STEREO-EH104-3312.html

Problem jest taki, że nie słyszę kto z której strony robi np. kroki i słyszę go i w jednej i w drugiej słuchawce i nie wiadomo skąd nadciąga przeciwnik. Jak to ustawić, bym mógł dobrze słyszeć, by nie było czegoś takiego, że przeciwnik jest z prawej a ja nie wiem skąd, bo słyszę go wszędzie.

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś słuchawki za 20 zł to czego się spodziewasz? x D

Opublikowano

PPM na ikonkę Głośników -> Odtwarzanie -> (Wybierz swoje słuchawki) -> Włącz Otoczenie.

Na niektórych słuchawkach działa ale nie wiem jak na Esperenzie..

graphic.png

Opublikowano

W opcjach gry dźwięk ustaw na słuchawki. Możesz mieć ustawiony 5.1 czy inny luj i czasem nie słyszysz.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

PPM na ikonkę Głośników -> Odtwarzanie -> (Wybierz swoje słuchawki) -> Włącz Otoczenie.

Na niektórych słuchawkach działa ale nie wiem jak na Esperenzie..

W opcjach gry dźwięk ustaw na słuchawki. Możesz mieć ustawiony 5.1 czy inny luj i czasem nie słyszysz.

1. Nie działa :/

2. Miałem cały czas ustawione.

Opublikowano

Zmien w opcjach audio z 5.1 na sluchawki ;d

Czytaj ze zrozumieniem... Mam już to ustawione.

Zaaktualizuj sterowniki karty dźwiękowej.

Są zaktualizowane. Poprzednie słuchawki działały dobrze, ale się zepsuły, kupiłem nowe i już nie słychać tego samego.

Opublikowano

Ja miałem te słuchawki i wytrzymały mi 3 lata :p Mikrofon sypnął po 2 latach. Grałem nimi w cs'a i wszystko dobrze słyszałem. To wersja DIGITAL, ona jest lepsza. Według mnie te słuchawki są lepsze od takich za 100zł ;p Jedyny minus to taki, że mocno uciskają. Przestaw gdzieś w opcjach z 5.1 na Stereo. Lub skorzystaj z odpowiedzi innych użytkowników :)

Opublikowano

Ja miałem te słuchawki i wytrzymały mi 3 lata :P Mikrofon sypnął po 2 latach. Grałem nimi w cs'a i wszystko dobrze słyszałem. To wersja DIGITAL, ona jest lepsza. Według mnie te słuchawki są lepsze od takich za 100zł ;p Jedyny minus to taki, że mocno uciskają. Przestaw gdzieś w opcjach z 5.1 na Stereo. Lub skorzystaj z odpowiedzi innych użytkowników :)

W opcjach konfiguracji w urządzeniach do odtwarzania przy testowaniu stereo te słuchawki nie rozróżniają prawej i lewej. Czyli słychać po prostu dźwięk w jednej i drugiej tak samo. Podłączyłem dla testu inne, stare, badziewne słuchawki i na nich już działa, to znaczy rozróżnia ten dźwięk, ale nie chcę korzystać z nich gdyż po prostu są do kitu. tak ogólnie. Nie wytłumiają dźwięków z otoczenia itd. są to po prostu podobne słuchawki do tych co dają do telefonu. 

Aa racja, zle przeczytalem ;x sprawdz czy sie poprawi po wpisaniu komendy "snd_mixahead 0.05"

Nie pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...