Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCenterCRAFT

Maffiuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

RtqH8lV.png

1info.png

zielony.png

em.pngNazwa serwera: MineCenterCRAFT

em2.pngAdres IP serwera: mc.minecentercraft.pl

em.pngIlość slotów: 100

em.pngTyp serwera: FreeBuild

em.pngRekrutacja: TAK

em.pngWersja serwera: 1.7.2

em.pngPremium: NIE

em.pngBiała lista (whitelist): NIE

em.pngPotwory: NIE

em.pngZwierzęta: TAK

em.pngNether: TAK

em.pngEnd: TAK

em.pngPvP: TAK

em.pngStrona: www.minecentercraft.pl

em.pngSerwer startował 2 tygodnie temuem.png

zielony.png

1admin.png

niebieski.png

[Właściciel] TheKapeluszPL
[Administrator] The_Mistrzu_PL
[Moderator] RysiuGra
[Pomocnik] <Rekrutacja>

niebieski.png

1opis.png

fioletowy.png

Szukasz dobrego serwera FreeBuild do gry z przyjaciółmi? A może chcesz sam pograć lub poznać nowych graczy? To dobrze trafiłeś! U nas znajdziesz przyjemną grę. Przyjazną i miłą administrację a także inne rzeczy. Już teraz zapraszamy IP: mc.minecentercraft.pl lub awaryjne MineCenterCraft.csrv.pl . Czekamy na ciebie pamiętaj!

fioletowy.png

byme.png

Opublikowano

Minimum informacji nt. serwera, nawet nie jest napisane, że macie forum, czy serwer wystartował wczoraj, brak reklamy, mało graczy, za trudno jest jak na FB, drop koszmarny jak i exp ze stone.

Spawn jest mogę powiedzieć ładny, o ile nie z internetu, ale czuję, że admin kłamie, mówiąc, że budował to rok.

SS:

48545052267106046121.png

Administrator po wejściu kilku graczy rozdaje diamenty i szmaragdy w ramach pseudo-eventu.

SS:

37550324767817122919.jpg

Tym razem nie wie jaki jest drop na serwerze, wypierając się, że nie musi wiedzieć, bo tego nie robił.

SS:

93958014605764521565.jpg

Administrator i jego ortografia [ nie wspomnę o tym kandydacie z ,, muj '' itp. na moderatora czy co on tam chciał.

SS:

26060161426208055391.jpg

Serwer niczym się nie wyróżnia.

Nie polecam.

Opublikowano

­

Minimum informacji nt. serwera, nawet nie jest napisane, że macie forum, czy serwer wystartował wczoraj, brak reklamy, mało graczy, za trudno jest jak na FB, drop koszmarny jak i exp ze stone.

Spawn jest mogę powiedzieć ładny, o ile nie z internetu, ale czuję, że admin kłamie, mówiąc, że budował to rok.

SS:

48545052267106046121.png

Administrator po wejściu kilku graczy rozdaje diamenty i szmaragdy w ramach pseudo-eventu.

SS:

37550324767817122919.jpg

Tym razem nie wie jaki jest drop na serwerze, wypierając się, że nie musi wiedzieć, bo tego nie robił.

SS:

93958014605764521565.jpg

Administrator i jego ortografia [ nie wspomnę o tym kandydacie z ,, muj '' itp. na moderatora czy co on tam chciał.

SS:

26060161426208055391.jpg

Serwer niczym się nie wyróżnia.

Nie polecam.

Nie wiedział jaki jest drop bo go nie robił. Robił go właściciel.

@Edit

Dodane informacje...

Opublikowano

Administracja szybko pomaga, do tego na serwerze jest bardzo miła atmosfera. Serwer to prawdziwy FreeBuild, którego od dawna szukałem, chodź jak zawsze znajdzie się kilka rzeczy do poprawki, ale ogólnie polecam i zapraszam każdego gracza :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

­

0 pomocy ze strony administratorów, nie mogę wbić na serwer a właściciel milczy. Tracicie potencjalnego gracza.

Odpisałem na pw w sprawie wejścia.

Niestety nie byłem na forum także nie miałem jak odpisać.

Opublikowano

Nie powiem.. Ciekawy serwer; to prawda, że niczym się nie wyróżnia, ale takiego miłego i przytulnego szukałem. Jest parę niedopracowań, ale to się zdarza. Ogólnie, prócz tego, że mało osób gra to jak najbardziej polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...