Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update Windows 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem co nowszy Windows to coś sknoci, więc ja na razie nie będę go aktualizował :P. A jeszcze to, że mają monitorować przyprawia o strach xD

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Moim zdaniem, warto poczekać miesiąc, dwa od wyjścia oficjalnej wersji systemu. Poczytać opinie o Nim i wtedy Samemu spróbować ;P

ggg.gif

Opublikowano

Jedyne poki co to to ze bedziesz musial aktualizowac syste kiedy sie podoba m$ i nie masz nadtym kontroli (chyba ze masz winde w wersji professional)

Ale tez jest zagrozenie ze licencje box zamienia sie w oem nie bedzie mozna zmieniac sprzetu (plyty glownej) po aktualizacji, os bedzie przypisany do sprzetu

­

Opublikowano

Mam pytanie, jak zarezerwowałem tego w10 to dostane kod licencyjny, czy bezpośrednio pobrać będę musiał?

Opublikowano

Dla wyjaśnienia:

1. Monitoring systemowy jest tylko w wersji Technical Prewiew

2. 

Siemka

Nie chce zakładać nowego tematu więc tutaj zapytam.

Dlaczego nie mam ikonki do rezerwacji win 10? 

Masz wyłączone aktualizacje Windows Update. Kod tej poprawki to KB3035583

Opublikowano

mam win 8.1 64bit

zainstalowałem wszystko i nadal nic nie mam ;/

windowsa kupiłem oryginalnego w pudełku oraz go aktywowałem więc nie wiem co to może być

Opublikowano

No ale co ty chcesz mieć ? w 10 jeszcze nie ma w pełnej wersji, będziesz go miał jako uaktualnienie w windows update.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Czytaj wyraźnie, najlepiej powoli i ze zrozumieniem  po polsku : będziesz go miał w tej wersji windows jako uaktualnienie w windows update . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

ok dzięki , już rozumiem :DxD

rozumiem, że każdy z win 8.1 ma tak samo? xD i tylko starsze wersje mają tą rezerwacje? chcę się upewnić bo chce tego win 10 bo lubie nowości :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...