Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeXeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i odebrać sobie całą przyjemność z poznania gry....poważnie- da się czerpać przyjemność z lvlowania w tej grze, a od razu ile doświadczenia nabierzesz do danej klasy...a tak kupisz, pójdziesz na rajd czy cokolwiek- nieświadomy niczego...wyobrażam sobie irytację party [jeśli na przykład byłbyś tankiem/healerem], nawet mniejsza o współgraczy- sam bym się irytował z braku znajomości klasy, contentu, taktyki....

ale co kto lubi, podpowiem tylko, że zaczynając od 0 i nie mając miedziaka w mieszku nie będziesz gorszy od kolesia na Twoim lvlu z 100kk golda, bo i na co wydawać ten gold? Zdobycie ekwipunku to kwestia pójścia ze 2-3 razy na dungeon, chyba że rzeczywiście kupisz postać "endgame-ową"...

NrwUNCU.png

Opublikowano

Czekam na offerty :) Nie mam czasu na lvl up przez pracę :) Wszystkiego się nauczę jak pójdę na rajd lub z YT :> Czekam na offerty na pw! :> 

Opublikowano

Powodzenia w szukaniu jakiegoś konta. Jednakże krew mnie zalewa, gdy kuje taki delikwent na RG, nic nie mówi, że świeży na tym i zabija wszystkie Moe'y i n­as wszystkich tym zabija. Podbijam Szalom jednak lepiej dla  Ciebie expić od 0, powoli :P Możesz za tą kasę kupić premkę. Mając tyle XP boostów możesz w kilka dni wbić max lvl grając zaledwie kilka godzin dziennie - masz wiele tutków co i jak (wliczając wszystkie Instancje).

swdzyx.jpg

Przeznaczenie jest w naszych rękach. 

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale chyba takie tematy są usuwane :v

Tak czy inaczej, raczej nikt nie sprzedaje kont do Tery. Bo po co ?

Wszystko da się samemu łatwo zrobić. Osobiście nie lubię takich typów ludzi jak Ty. Bez urazy ale kupowanie kont we wszystkich grach mija się z celem oraz psuje zabawę innym. Tak jak napisano wyżej, pójdziesz na taki raid będąc zielony w tym temacie i tylko wkurzysz ludzi niepotrzebnie. Wspominałeś jeszcze, że nie masz czasu na expienie postaci ale oglądanie poradników na YT nie zajmuje czasu ? Dla mnie jest to zwykła bujda na resorach i takie tematy powinny być z miejsca usuwane, bo takie rzeczy nie powinny być tutaj dozwolone.

Ale żeby nie robić offtopu. Zamiast czekać tutaj na jakieś odpowiedzi, szybciej będzie jeśli poszukasz na ebayu albo na allegro (raczej to drugie). \

Nie pozdrawiam

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale chyba takie tematy są usuwane :v

Tak czy inaczej, raczej nikt nie sprzedaje kont do Tery. Bo po co ?

Wszystko da się samemu łatwo zrobić. Osobiście nie lubię takich typów ludzi jak Ty. Bez urazy ale kupowanie kont we wszystkich grach mija się z celem oraz psuje zabawę innym. Tak jak napisano wyżej, pójdziesz na taki raid będąc zielony w tym temacie i tylko wkurzysz ludzi niepotrzebnie. Wspominałeś jeszcze, że nie masz czasu na expienie postaci ale oglądanie poradników na YT nie zajmuje czasu ? Dla mnie jest to zwykła bujda na resorach i takie tematy powinny być z miejsca usuwane, bo takie rzeczy nie powinny być tutaj dozwolone.

Ale żeby nie robić offtopu. Zamiast czekać tutaj na jakieś odpowiedzi, szybciej będzie jeśli poszukasz na ebayu albo na allegro (raczej to drugie). \

Nie pozdrawiam

Tera jest grą nastawioną na end game. Też nie lubię expić, ani poznawać fabuły gry... Już nawet nie wspomnę o expieniu 2 postaci. Męczarnie.

Opublikowano

Jakieś jeszcze ciekawe offerty na pw ? :) Interesuje mnie postaćz Defiace/Renegate || discovery/generate lub sama kasa ;)

Opublikowano

Jakieś jeszcze ciekawe offerty na pw ? :) Interesuje mnie postaćz Defiace/Renegate || discovery/generate lub sama kasa ;)

:)

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...