Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunnyGuilds na wersje 1.8.

Gość Fallen Angel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto da link do downloadu .jar bo nie mogę znaleźć

EDIT:

Hm... Tutaj jest download do kodu pluginu ;/ nie do pliku .jar

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Uczeń
Opublikowano

A jak ja sobie skompilowałem tą nową wersję to wyświetlają się błędy w konsoli i żadna komenda nie działa.

[independentThread/WARN]: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 60

[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.element.PlayerList.split(PlayerList.java:34)
[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.element.PlayerList.send(PlayerList.java:97)
[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.thread.Action.execute(Action.java:43)
[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.thread.IndependentThread.execute(IndependentThread.java:39)
[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.thread.IndependentThread.run(IndependentThread.java:27)

Ma ktoś pomysł dlaczego tak się dzieje lub prześle mi działającą wersję?

Opublikowano

A jak ja sobie skompilowałem tą nową wersję to wyświetlają się błędy w konsoli i żadna komenda nie działa.

[independentThread/WARN]: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 60

[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.element.PlayerList.split(PlayerList.java:34)

[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.element.PlayerList.send(PlayerList.java:97)

[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.thread.Action.execute(Action.java:43)

[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.thread.IndependentThread.execute(IndependentThread.java:39)

[independentThread/WARN]:     at net.dzikoysk.funnyguilds.util.thread.IndependentThread.run(IndependentThread.java:27)

Ma ktoś pomysł dlaczego tak się dzieje lub prześle mi działającą wersję?

Błędy z splitterami i paroma innymi rzeczami, coś się spierdoliło z listą.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Uczeń
Opublikowano

Dużo mi to mówi ;). Wiem jak skompilować plugin z githuba ale na Javie się nie znam... Ktoś ma pomysł jak ten błąd naprawić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...