Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon LG G Flex2 vs SONY Xperia Z3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie który lepszy bo na telefonach jak i specyfikacjach sprzętowych się nie znam ;x

Zależy mi na szybkim, wygodnym, pojemnym i długo ''żyjącym'' telefonie jeżeli istnieje lepszy od tych podanych to prosiłbym o nazwę :)

76561198342061369.png

Opublikowano

Masz jakiś budżet czy bierzemy pod uwagę tylko te dwa?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Masz jakiś budżet czy bierzemy pod uwagę tylko te dwa?

Budżet max 3000 i jeżeli na rynku są jakieś lepsze telefony w tej cenie to możesz śmiało je przedstawić.

76561198342061369.png

Opublikowano

Budżet max 3000 i jeżeli na rynku są jakieś lepsze telefony w tej cenie to możesz śmiało je przedstawić.

To zależy gdzie patrzysz. Bo np. choć np. S6 chodzą po sklepach w przedziałach 2500-3000zł ja mogę mieć za 1700zł. S6 edge? 2400.

Ale ogólnie tak, są obecnie lepsze telefony. Jeśli porównywać te dwa - bierz xperie. Ładniejsze wykonanie, parametry zbliżone a części serwisowe niebagatelnie niższe.

Opublikowano

To zależy gdzie patrzysz. Bo np. choć np. S6 chodzą po sklepach w przedziałach 2500-3000zł ja mogę mieć za 1700zł. S6 edge? 2400.

Ale ogólnie tak, są obecnie lepsze telefony. Jeśli porównywać te dwa - bierz xperie. Ładniejsze wykonanie, parametry zbliżone a części serwisowe niebagatelnie niższe.

A ten s6 edge? Patrząc po ocenach jest lepszy od obu podanych ale droższy o 600zł może ktoś polecić bo 600zł to niby dużo ale jeżeli ma lepsze parametry to raczej dłużej pociągnie.

Możesz podać info gdzie kupie edge za te 2400 bo z tego co widzę w internetach to cena dochodzi nawet do 3500zł

76561198342061369.png

Opublikowano

Sklep z elektroniką - jeśli masz kogoś, kto posiada podobny sklep może kupić dla siebie zamiast do firmy i masz w pełni legalny telefon.

Opublikowano

Ja tam bym poczekal na note 5 xD Huawei wykonanie okej ale wydajnosciowo raczej slabszy od reszty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...