Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ThePolishYouTubeWars ! (Pomoc)

DoubleTapMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !

Nazywam się Damian i chciałbym wam zaprezentować moją powstającą grę !

Nazywa się ona ThePolishYouTubeWars, będzie ona polegała na chodzeniu po świecie pełnym krwiożerczych mutantów z waszymi ulubionymi bohaterami w roli głównej !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co będzie w grze ? :

-Ponad 30 Postaci !

-Wszystkie posiadają swoje własne umiejętności a także statystyki !

-Ponad 50 Broni do mordu Zombie !

-Ponad 5 Boss'ów Zombie !

-Premium Edition !

-Multiplayer/Co-Op

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomoc :

Tak więc nie na darmo chciałem zaprezentować krótki opis tej oto gry ! Napisałem tutaj ponieważ potrzebuję waszej małej pomocy ! Jak zapewne wiecie tworzenie gier kosztuje ! A potrzebuję zatrudnić Programistę do kodowania a także Grafika do tła !

Wystarczy że przekażesz mi 1 zł !

A co jeśli zrobię Donate ? :

Każdy Donate to wielka pomoc ! Ale żebyś wiedział że twoje pieniądze nie idą na darmo stworzyłem parę opcji które mogą cię skusić na mały Donate !

(Spis Donate'ów)

-  1zł - Występ w napisach końcowych ! -

-  5zł - Możesz wymyślić postać jaką zechcesz ! - Występ w napisach końcowych ! -

-  10zł - Pomnik na twoją cześć ! (W grze) - Możesz wymyślić postać jaką zechcesz ! / Możesz wymyślić broń jaką zechcesz ! - Występ w napisach końcowych ! -

-  50zł - Zostań ALPHA/BETA testerem ! - Pomnik na twoją cześć ! - Możesz wymyślić postać jaką zechcesz ! - Występ w napisach końcowych ! - Kontakt ze mną ! -

- 100zł - Zostań ALPHA/BETA testerem ! - Pomnik na twoją cześć ! - Możesz wymyślić postać jaką zechcesz (2x) / Możesz wymyślić broń jaką zechcesz (2x) ! - Występ w napisach końcowych ! - Kontakt ze mną ! - Darmowe Premium Edition ! - 

Darmowy Dostęp do ThePolishYouTubeWars HD -

Linki :

Donate/PayPal -x(Uwaga ! Owszem jest to strona Donate od Stream'a ale nie wiedziałem zbytnio jak zrobić zwykły Donate !)

Screen z gry nr. 1 (Podstawowe Postacie !) - http://snag.gy/4ZE13.jpg

Screen z gry nr. 2 (Postacie Premium !) - http://snag.gy/JxhhU.jpg

Screen z gry nr. 3 (Boss !) - http://snag.gy/JomR3.jpg

Screen z gry nr. 4 (System Rankingowy !) - http://snag.gy/LI4O5.jpg

Opublikowano

No nie wiem, mam mieszane uczucia mówiąc szczerze. Tak na prawdę nie wiemy jak masz umiejętności w tworzeniu gier, a prosisz o dotacje? Nie podałeś żadnego planowanego terminu ukończenia gry, ani czy masz już na swoim koncie jakieś gry. Piszesz, że potrzebujesz programistę i grafika, ale to nie są wcale małe pieniądze. Nie jeden użytkownik musiałby wspomóc Cię o takie 100 zł żebyś mógł zacząć myśleć o zatrudnieniu jakiegoś programisty. Wydaję mi się, że temat nie potrzebny, gdyż zapamiętaj jedną ważną zasadę: Nigdy nie chwal się w Internecie o tym jaką grę tworzysz, ponieważ ktoś może ukraść Twój pomysł. Wracając - temat nie potrzebny - to tak jakbyś napisał "Dajcie mi pieniądze, ja je dam komuś innemu, a ten ktoś stworzy dla was grę". Najpierw zrób bardzo prostą wersję gry na tyle ile pozwalają Twoje umiejętności, a dopiero potem szukaj kogoś kto pomoże Ci ją ulepszyć ( programisty ).

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...