Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowce na vps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znacie jakieś gotowce na vps? przelecialem dział pliki serwerowe i jedyne które działały to były terenzo i derina a chcialbym cos calkiem gotowego z clientem

Opublikowano

dziwne jakoś terenzo i derina działają , nie pierwszy raz wgrywam pliki , poprostu zawierają liczne błędy od których psują sie tabelki albo game nie odpala

Opublikowano

Jedyne? Ja p******e.

To, że mają błędy i coś się psuje to nie znaczy, że nie da się na vps wrzucić. Każde pliki to jest to samo, tylko pozmieniane w bazie danych, game i itemy dodane i tyle.

I pliki Derina mają więcej błędów niż większość, które są na tym forum.

I k***a jeszcze to, że z clientem..... Praktycznie każde pliki tutaj mają clienta chyba, że są to czyste gdzie także potrzebny jest czysty client. Pomyśl.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jedyne? Ja p******e.

To, że mają błędy i coś się psuje to nie znaczy, że nie da się na vps wrzucić. Każde pliki to jest to samo, tylko pozmieniane w bazie danych, game i itemy dodane i tyle.

I pliki Derina mają więcej błędów niż większość, które są na tym forum.

I k***a jeszcze to, że z clientem..... Praktycznie każde pliki tutaj mają clienta chyba, że są to czyste gdzie także potrzebny jest czysty client. Pomyśl.

:huh:  chyba nie zrozumiałeś tematu , dobra wgrałem pliki Deila pewnie w ch... pobugowane ale działają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...