Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto steam

Dohoian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, około tydzien temu moje konto zostało skradzione. Jak? Nie mam pojęcia.

Delikwent zmienił nazwę wyświetlaną, ale go znaleźliśmy. Co się okazało - grał w CS:GO. I dostał VAC'a.

Napisalem ticket do supportu. Mam cd-key do CS'a ktory wpisywalem - dolaczylem do ticketa. Jakie mam szanse na to że odzyskam konto i anulują vaca?

pozdro

Opublikowano

Praktycznie zawsze przywracają konto, o ile wyśle się im cd-keya. Zwykle trwa to do 2 tygodni, w zależności o priorytetu sprawy/zgłoszenia.

Z banem będzie o wiele gorzej, bo u nich coś takiego jak unban nie istnieje. Nawet jeśli to robota hakera.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Siema, około tydzien temu moje konto zostało skradzione. Jak? Nie mam pojęcia.

Delikwent zmienił nazwę wyświetlaną, ale go znaleźliśmy. Co się okazało - grał w CS:GO. I dostał VAC'a.

Napisalem ticket do supportu. Mam cd-key do CS'a ktory wpisywalem - dolaczylem do ticketa. Jakie mam szanse na to że odzyskam konto i anulują vaca?

pozdro

jezeli masz usluge steam guard to na usuniecie vaca nie masz szans. Odzyskac konto odzyskasz ale nic wiecej

Opublikowano

jezeli masz usluge steam guard to na usuniecie vaca nie masz szans. Odzyskac konto odzyskasz ale nic wiecej

Co ma steam guard do VAC i jego zdjęcie?

Co do tematu, jeśli do ticketa dasz cd-keya lub dowody zakupu cs:go lub innej gry to w ciągu 2 tyg. powinienieś odzyskać konto, a z VAC banem może być ciężko. Napisz potem osobnego ticketa o ub jest szansa.. Ale musisz wszystko dokładnie opisać.

PS: Pomogłem? Daj like :)

Opublikowano

Co ma steam guard do VAC i jego zdjęcie?

Co do tematu, jeśli do ticketa dasz cd-keya lub dowody zakupu cs:go lub innej gry to w ciągu 2 tyg. powinienieś odzyskać konto, a z VAC banem może być ciężko. Napisz potem osobnego ticketa o ub jest szansa.. Ale musisz wszystko dokładnie opisać.

PS: Pomogłem? Daj like :)

To ze jezeli masz steam guarda znaczy ze osoba znala twojego maila oraz haslo, moze dostala kod od wlasciciela? Steam guard to jest najwyzsza ochorona przed takimi rzeczami i nie jest mozliwe tak poporstu odgadnac haslo oraz maila

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...