Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupowanie Blessów

kiko90pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zauważyłem że na tym forum jest dużo tematów na temat dupowania blessów, przyznam się szczerze że zaczeło mnie to od niedawna interesować przeszukałęm całe google pood różnymi hasłami i nic nie moge znalezc tutaj zwracam sie do was z pytaniem Czy ktos wie jak to robic ? jezeli tak to niech powie

Widziałęm temat że można pakować blessy na globalu bez grubasa przez jakies pakiety ja tego wogule ni e czaje a zalezy mi tez na pakowaniu mogł by mi ktoś napisać krok po kroku jak to zrobic jak program sciganac ?

Na 100% coś jest z CHAOS MACHINE u goblina spójrzcie na filmik :

Opublikowano

Idz na allegro i kup za 2k zł dupe bless bo za free nic nie ma.

Widziałęm temat że można pakować blessy na globalu bez grubasa przez jakies pakiety ja tego wogule ni e czaje a zalezy mi tez na pakowaniu mogł by mi ktoś napisać krok po kroku jak to zrobic jak program sciganac ?

Pff,chcesz kopiować a nie masz pojecia o cheatch?

jezeli tak to niech powie

...nie,nikt nie powie bo niewielu zna.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

tyle co przeczytałem z tamtego tematu to można też przez wild rpoxy no to go pobrałem skonfigurowałem ppod globala wchodze w zakładke packets wklejałem kod na spakowanie paczki B+1 i jakis error wyskauje inic sie nie dzieje

No pomożcie !!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Ja tez chetnie kupie!!!! Nr gg>> 2107986

^^

napisz na allegro ze kupisz to moze ktos ci sprzeda ^^

cena 2, 2,5k zl i nikt ci raczej nizej nie zejdzie ^^

@zgadzam sie z mqweryt'em

wystarczy popatrzec na allegro, nikt juz nie sprzedaje blesow ;] oprocz osob ktore maja ich malo.

Opublikowano

Jest kilka rzeczy o których powinniście wiedzieć ^_^

1. Dupe od wczoraj nie chodzi K2 zablokowało nawet Kamil napisał topic na GMO ze zablokowlai dupe i jest szcześliwy z tego powodu ( nawet na allegro wszystkie aukcje zniknęły)

2. Te pakiety na rozpakowywanie co były podane publicznie zostały zablokowane z miesiąc temu. Były nowe które miałem od Kamila ale od wczoraj tez nie chodzą

gl :P

Opublikowano
Serio zablokowali dupe?

Może jeszcze coś z tego globca będzie..

czy cos z globca bedzie sie zobaczy ;]

narazie dupe zablokowali to moze czesc starych graczy wroci :P

@offtop:

jak ma ktos dobrego antyvira moze to przeskanowac? : http://allegrozdjeciia.za.pl/

Opublikowano
To może ktoś będzie tak miły i podzieli się tymi pakietami bo zapewne będą działały na privach

Myslisz ze ktos Ci to powie? Jak z tego forum moze 3 osoby max wiedza jak kopiowac ^^

Opublikowano
Myslisz ze ktos Ci to powie? Jak z tego forum moze 3 osoby max wiedza jak kopiowac ^^

Ze 3 osoby wiedzą ale ja myśle, że te haxiory wiedzą jak kopiować bo kupiły od Ciebie dupe metode. I wiedzą tyle ze muszą dać trade ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...