Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem, iż. załóżmy jest ze mną na linii Garen i annie (przeciwnicy) to moja postać atakuje TYLKO annie, gdy ona zginie to dopiero atakuje garena.. no rozumiem dobry focus.. ale np garen mnie goni a annie jest daleko to nawet go nie atakuje nie wiem jak to zmienić próbowałem i mi nie wychodzi. Skrypty jakie mam: Kite Machine Kalista, MMA, Freeking good evade, VPrediction, Activator.. wczoraj grałem na Starszej wersji Kite machine i było okey, teraz ściągnąłem nowszą 2.2 i ten VPrediction i tak się dzieje.. Pomocy jakieś pomysły lub coś.. dziękować :)

Opublikowano

Witam mam pewien problem, iż. załóżmy jest ze mną na linii Garen i annie (przeciwnicy) to moja postać atakuje TYLKO annie, gdy ona zginie to dopiero atakuje garena.. no rozumiem dobry focus.. ale np garen mnie goni a annie jest daleko to nawet go nie atakuje nie wiem jak to zmienić próbowałem i mi nie wychodzi. Skrypty jakie mam: Kite Machine Kalista, MMA, Freeking good evade, VPrediction, Activator.. wczoraj grałem na Starszej wersji Kite machine i było okey, teraz ściągnąłem nowszą 2.2 i ten VPrediction i tak się dzieje.. Pomocy jakieś pomysły lub coś.. dziękować :)

Polukaj w opcjach KMK albo w orb walking i tam będzie priorytet atakowania to na najbliższego, a podasz download tych skryptów które wymieniłeś tutaj lub na pw, ponieważ nie mogę znalesc takich skryptów.

Opublikowano

Powiem tak jeżeli uda mi się to naprawić to udostępnie tą paczke skryptów ;) uno momento gram customa

Okej czekam

Opublikowano

Okej czekam

Hmm próbowałem wszystko co moge w tych opcjach skryptów najpierw w MMA Target selector Near mouse, u kalisty tylko Less Cast, i nic .. albo to wina nowszego skryptu.. no niby dobrze focusuje to co powinienem, no ale bez przesady w TEam figtcie nic nie zrobie -.-, albo też wina VPrediction . Nwm już.

Opublikowano

Hmm próbowałem wszystko co moge w tych opcjach skryptów najpierw w MMA Target selector Near mouse, u kalisty tylko Less Cast, i nic .. albo to wina nowszego skryptu.. no niby dobrze focusuje to co powinienem, no ale bez przesady w TEam figtcie nic nie zrobie -.-, albo też wina VPrediction . Nwm już.

No to nie wiem, nie miałem tych skryptow wiec nie wiem co w nich jest, jak chcesz to pokaz je a ja sprawdze i zrobie co w mojej mocy.

@Edit

Przepraszam, zapomniałem ze nie mam Kalisty, wiec chyba nic nie zrobie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...