Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy

Gość Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na start chciałbym zaznaczyć, iż nie wiem czy trafiłem na odpowiedni dział, także za pomyłkę przepraszam.
Wracając do mojego problemu, od jakiegoś czasu moje wszystkie przeglądarki strasznie dziwnie się zachowują. Kiedy chcę otworzyć jakiś link bądź nową kartę to zazwyczaj kończy się tym, że zamiast otworzenie danej upragnionej strony otwiera mi się strona z dziwnymi reklamami. ­Aktualnie nie mam screena by pokazać jak to wygląda, dlatego liczę na to, że obejdzie się bez tego screena. 
Prawdopodobnie pobrałem jakiś syf i nie wiem jak się go pozbyć. Używam AdBlocka i posiadam Win7.

Liczę na jakąś pomoc. :)

Opublikowano

­@Aranthor
Możesz mnie oświecić jak to wszystko działa? Nigdy czegoś takiego nie robiłem a tym bardziej, że słyszę o tym pierwszy raz w swoim życiu.

Opublikowano

W podanym przeze mnie linku jest instrukcja wykonania logów FRST. Po ich wykonaniu spakuj je do archiwum, wrzuć tutaj i podaj linka. Samo wykonanie logów nie rozwiąże problemu - znajdują się w nich dane, na podstawie których tworzy się fix usuwający z komputera złośliwe oprogramowanie (na przykład wyświetlające reklamy).

Opublikowano

­@Aranthor
Problem chyba rozwiązany, pogrzebałem rozszerzeniach przeglądarki i skasowałem jakiś dziwny, który nazywał się tak "
plkplgmhfkkhokgkdkblfcnfeccpippe". Jak na ten moment nie wyskoczyła mi żadna reklama, jak coś to będę pisać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...