Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Internetem z Orange - wysoki ping

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy wy tez macie problem z internetem  w orange ? Chodzi mi o to czy macie wysoki ping stały 150-200 mam taki ping od godziny 13-14 do 12 w nocy lub 1  . Lub sam wal sie wylacza i wlacza co jakis czas 

Opublikowano

Ze strony orange mam cały czas stał ping a to, że korzysta wiele osób w domu z tego internetu to już się huśta ping.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mam internet z orange i mam pobieranie 40kb/s ... upload 15kb/s ..

u mnie na wsi jest niestety taki zasięg, bo nie ma jakiejś tam anteny czy coś a 5 kilometrów stąd mają internet 140mb/s tylko nie z Orange. xD

Słyszałem że 160mb/s ma przedborski zasięg.

Ja ogólnie polecam cyfrowy polsat i plus bo mają największy zasięg w polsce oferują najlepsze oferty i internet jest mega.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Moze ktos podac mi nr do orange bo dzwonie na 801505505 i  nie odbieraja . I takie pytanko ma ktos internet z cyfrowego polsatu/plusa LTE jak sie sprawuje na wiosce dodam ze sa podlaczone 3 pc i 1/2tel 

Tutaj maly ss co sie dzieje z tym netem xD

post-865936-0-38792300-1433586518.png

Na speedtest to samo ping taki jak na ts itp (pakiety caly czas 30-40 .....)

Opublikowano

Ja zawsze mialem 3mb, a teraz idzie 1 mb... Ping tak samo skacze i nieraz polaczenie zrywa. W kulki se leca jednym slowem xD

Mam to samo co ty ... Umowa sie skonczy z orange i mysle nad zmiana dostawcy internetu na cyfrowy polsat/Plus LTE ale nie wiem jak bedzie dzialac na wsi 

Opublikowano

Od pewnego czasu również mam problemy z internetem orange. Mogę sobie pomarzyć o graniu w gry mutliplayer, ponieważ ping jest w okolicach 1000+

Umowa się kończy i postanowiłem nie przedłużać, przez to magicznym sposobem internet prawie nie chodzi :D

Opublikowano

Od pewnego czasu również mam problemy z internetem orange. Mogę sobie pomarzyć o graniu w gry mutliplayer, ponieważ ping jest w okolicach 1000+

Umowa się kończy i postanowiłem nie przedłużać, przez to magicznym sposobem internet prawie nie chodzi :D

Tez mi sie umowa konczy i nie mam zamiaru jej przedłużać bo to co sie dzieje jest smieszne jednym słowem . Dzwoniłem do nich powiedziałem jaki mam problem dziewczyna kazala mi zresetowac router na 1 min i ponownie go wlaczyć i to wszystko z jej strony ... Napisalem do nich tez e-mail nie otrzymałem odpowiedzi od nich . na fb napisalem problem i powiedzieli mi ze dostali mój e-mail i odpisali na niego a nic nie dostałem teraz 0 odpowiedzi na fb jak i na e-mailu ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...