Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania do EasyClikera i Nos Bota

ViiXo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Pobralem sobie Nos Bota i pierwsze uzycie wszyskto mi czytalo, moglem zapisac kordy jakie ma atakowac itp. Natomiast teraz nei czyta mi postaci tylko potrafi bic tą postacia a np nie moge ustawic zeby klikal na same straczki groszku... chcialem za to zainstalowac EasyClikera ktory ma tez ta mozliwosc natomiast on mi sie wogole nie wlacza i system windows szuak powodu :c pomocy

Opublikowano

@ViiXo Był patch, na to forum jeszcze nie wstawiałem bo trochę mi się nie chce. Jeśli chcesz pobrać najnowszą wersje bota to tutaj:

cut

Scan:

cut

Zmiany:

-Updated: Adresses
-Updated: Multiclient
-Added: Using skills
-Added: Saving skills
-Added: Importing skills
-Added: Showing X/Y in Window info
-Added: Status bar
-Added: Using potions x times
-Added: Going to another waypoints when no target for x seconds
-Added: Walk alone/with pets options
-BUGFIX: When bot wanted sit and go to another waypoint in the same time, bot got loop
-BUGFIX: Sometimes bot got loop while resting
-BUGFIX: Sometimes bot stuck on one waypoint forever

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Czy po akutalizacji da sie ustawic zeby bot bil same "Straczki "a nie takze grochy? jezeli ustawiam kordy na jakich sa sttraczki to i tak bot bije groszki ;/

Opublikowano

Tak.. I jezeli gram lucznikiem to strzela w groszki natomiast  jak zaznacze Auto-Walk to jedynie wtedy podbiega i strzela natomiast wtedy nie zabija na hita ;) i dosyc wolno atakuje

Opublikowano

@ViiXo

No właśnie o to w tym chodzi, że ma podbiegać i strzelać. Jak nie zabija na hita to i tak nie byłoby za szybko, ale nie odejdzie do momentu kiedy nie zabije tego strączka.

Niestety, żeby bił tylko moby danego rodzaju trzeba by było wysyłać pakiety.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

No to dobra..  JUz sie z tym pogodzilema le ejdno mnie dreczy..  mam ustawione to a 0.1 i to drugie na 0.1 ale bardzow olno atakuje postac :/ + dodam ze jak zabije tego 1 straczka to jeszcze jednego hita wsadzi w groszka >< dopiero potem leci do nastepnego straczka

Opublikowano

@ViiXo

No tak, ta funkcja służy do chodzenia, więc jej zadaniem nie było bicie groszków :P

Ale i tak moim zdaniem wychodzi lepiej, niż gdyby cały czas klikało autoatak, bo wtedy zamiast strączków wpadałoby dużo więcej groszków.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

No cóż trudno ze nie bije samych straczkow jak EasyClicker.. ale trudno :v praktycznie jak zabija straczka to i 1-2 groszki wiec dupa.. :D ale bot na zminimalizowanym oknnie dlatego jest pro :D dzieki :D

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...