Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mój blog wypali ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wypali, bo nie umiesz pisać, a ludzie nie lubią czytać prostych tekstów z masą błędów językowych, ortograficznych, interpunkcyjnych i typograficznych. Polecam poczytać o zasadach języka polskiego tutaj: http://sjp.pwn.pl/, zdobyć potrzebną wiedzę i dopiero wtedy wziąć się za tworzenie czegoś, czego podstawą jest słowo pisane.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Też jestem tego zdania co up.

Sam blog w sobie nie jest zły, ale jest wiele niedociągnięć.

Tło z date a live jako mmo nie znam takiej gry, dużo błędów językowych.

­

Opublikowano

Są nachalne. Ogólnie wszystko jak kolega z drugiego posta napisał. Raczej nic wielkiego Ci nie wróżę.­

784091427630431250239.png

Opublikowano

­O języku, pisaniu, etc powtarzać się już nie będę, bo zrobili to koledzy powyżej. Powiem jednak coś o samym wyglądzie bloga, etc. Otóż wydaje mi się, że bardzo dziwnie to wszystko 'chodzi', ciągłe reklamy wkurzają i zniechęcają, a po kilku sekundach miałam ochotę wyjść ze strony. Zbyt chaotycznie, postaw na coś minimalistycznego, prostego i estetycznego.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

twoje opisy są bardzo krótki i lakoniczne.

"Do wyboru mamy siedem możliwych profesji: Rycerz, Barbarzyńca, Łucznik, Mag ognia, Sheed, Druid oraz szaman VooDoo"

powinieneś każdą postać opisać dwoma/trzema zdaniami.

"Jest to bardzo ciekawa gra pod względem graficznym jak i fabułowym mamy misje poboczne jak i głowne "

Ten opis nic tak naprawdę nic nie wnosi oraz posiada błędy.

Poczytaj recenzje gier w gazetach , na portalach oraz blogach itd. 

Opublikowano

jestem za tym jak powyżej ortografia i interpunkcja.

Musisz pisać ciekawie i rozpisywać się, jeśli chcesz prowadzić blog.

Poczytaj podstawowe przykłady blogów o grach.

#LenovoLegion Team

Opublikowano
Fabułowym

Jebłem  xD

Ad1. Skoro coś piszesz to najpierw ukończ szkołę - chociażby podstawową. To jest po prostu śmieszne i wygląda idiotycznie, a to że tekst wygląda jak, by był pisany przez 9 latka sprawia, że człowiek wyjdzie od razu i na bank nikomu tej strony nie poleci.

Ad2. Nie umiesz prezentować gry, gdzie dystans? Jeżeli to blog, by przedstawić grę tylko z pozytywnej strony to pieniędzy za dużych nie dostaniesz, a no i najpierw musiałbyś cokolwiek przedstawić, a nie puste i źle dobrane słowa. Dynamiczna to może być strzelanka, MMORPG, ale nie taki Taern na którego ma się chyba z 30 sek. planowania swoich ruchów + szablony (no chyba, że ktoś inaczej definiuje słowo dynamiczny).

Ad3. Takich blogów jest w c**j, wymyśl coś lepszego.

pyhvh7E.png

Opublikowano

1.Nie wiem co ma Date a live do MMO, jak już chciałeś dać zdjęcie z kategorii anime, to poleciłbym  arty z Elsword.

2.Jeśli masz zamiar publikować posty z 5 zdaniami, to lepiej tego w ogóle nie rób. 

3.Przy hiperłączu HOME, pojawia nam się ładowanie postów. Po co to ? Cholery można dostać.

gfgdf

Opublikowano

strasznie sie to czyta.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...