Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć cs-go ?

Vizooo625_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam takie pytanko. Czy wymiana punktów w serwisie d***y lub wtogram jest oplacalna? Ile czasu trzeba zbierać na takiego CS:GO>?

I czy jest jakiś podobny ale łatwiejszy sposób na zdobycie tej zacnej gierki?

Opublikowano

Cześć. Mam takie pytanko. Czy wymiana punktów w serwisie d***y lub wtogram jest oplacalna? Ile czasu trzeba zbierać na takiego CS:GO>?

I czy jest jakiś podobny ale łatwiejszy sposób na zdobycie tej zacnej gierki?

Ida wakacje idz rozdawac ulotki jak sie postarasz to moze na skina nazbierasz jeszcze

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ida wakacje idz rozdawac ulotki jak sie postarasz to moze na skina nazbierasz jeszcze

myślałem już o pracy dorywczej. W moim rejonie ciężko o takie coś. Wszystko porezerwowane na pare miesięcy  do przodu.

Opublikowano

myślałem już o pracy dorywczej. W moim rejonie ciężko o takie coś. Wszystko porezerwowane na pare miesięcy  do przodu.

Kupno-poproś o kase od rodziny, a jak nikt ci nie da to może koledzy oddasz jakoś.

Jeżeli chcesz bez wydania pieniędzy są takie sposoby ale to musisz się troche postaracć 

­

Opublikowano

Polecam d***y zamiast tej 2 opcji, jest to opłacalne i przy małym poświęceniu czasu można naprawdę zarobić na fajne skiny i konta csgo.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

mi chodzi o darmowe sposby, żeby np w tydzień uzbierać na takiego csa.

Jeśli masz kumpla który gra w cs'a i ma jakieś skiny - prosisz go aby dał Ci z 1-2 euro, idziesz z tym na stronę Csgolounge.com i masz dwa wyjścia:

- Betowanie

- Tradowanie

Jeśli wydaje Ci się, że potrafisz, lub znasz kogoś kto analizuję mecze, wybierz opcję pierwszą. Jeśli natomiast boisz się, że przejebiesz to co dostałeś, zacznij tradować. Wiadomą sprawą, że na betowaniu zarobisz więcej i szybciej, ale jest takie samo ryzyko, że możesz przegrać. Natomiast na tradowaniu możesz tylko zyskać.

Opublikowano

Jeśli masz sporo gier na steam, to możesz sprzedawać karty kolekcjonerskie :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...